Pe bancnota de un dolar american apare deghizat chipul unui extraterestru gri! Ce ne spune asta?


dolari extraterestriDon Gilson este moderatorul unei emisiuni radiofonice din Statele Unite, emisiune ce are un caracter conspiraţionist şi care se numeşte „32 Degrees of Insanity” sau „32 de grade de nebunie”. Ea este difuzată „live” în fiecare duminică seară, pe frecvenţa reţelei de radio „Truth”. Deşi este o emisiune de radio conspiraţionistă, subiectul preferat este acela al influenţei extratereştrilor şi cum au ajuns aceştia să se infiltreze în guvernul Statelor Unite. Desigur, mulţi oameni vor privi acest subiect ca fiind o nebunie… Extratereştri infiltraţi în guvern!?? Nu există aşa ceva!

Ei bine, acest Don Gilson a făcut o observaţie absolut genială! A luat o bancnotă de 1 dolar, a înfăşurat-o şi… ia priviţi ce a rezultat: stema cu vulturul de pe bancnotă poate ascunde foarte uşor chipul unui extraterestru gri! În dreapta se vede imaginea originală, iar în stânga ce a rezultat după câteva prelucrări minime ale fotografiei. Se observă foarte uşor ochii alungiţi şi oblici, nasul, precum şi gura extraterestrului!

Ar putea reprezenta acest „extraterestru gri” încă un cod criptat ce ne demonstrează că în spatele guvernului Statelor Unite se află extratereştrii? Sau pur şi simplu e vorba de o coincidenţă… iar simbolul acestui vultur se aseamănă cu un extraterestru gri? Mai sunteţi care credeţi în coincidenţe?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock