Locul de prăbuşire al unui OZN gigantic: extratereştrii au lăsat nişte simboluri misterioase, scrise într-un „limbaj interstelar”


Organizația ufologică SAKKUFON a organizat un grup care a fost selectat pe baza unor criterii stricte, pentru a investiga locul de prăbuşire al unui OZN (navă extraterestră). Totul s-a întâmplat în vara anului 1992, atunci când locul de prăbuşire al unui OZN trebuia să fie găsit de echipă. Pentru a face acest lucru, grupul principal a fost împărțit în trei grupuri mai mici, în scopul de a acoperi mai mult teren și pentru a găsi locul accidentului. Diferite grupuri au avut de traversat diverse zone considerate a fi periculoase.

Aceste trei grupuri mai mici au făcut eforturi supraomeneşti, fiind extrem de obosiţi, dar adrenalina i-a făcut să continue şi să caute ceea ce şi-au propus şi să-şi ducă misiunea până la capăt. Când unul din grupuri a descoperit în sfârşit locul prăbuşirii, în zonă s-a descoperit un câmp de forță puternic, care a făcut ca dispozitivele electronice să înceteze să funcționeze în mod corespunzător.

După ce au găsit nava spaţială extraterestră prăbuşită, ufologii nu au descoperit cadavre de „omuleţi verzi”, însă, atunci când s-au apropiat de obiectul zburător, ei au văzut niște simboluri misterioase pe ea. Unul dintre membrii echipei a copiat aceste simboluri și, la o analiză suplimentară, a stabilit că aceste simboluri provin dintr-un „limbaj interstelar”.

Poate că aceasta a fost metoda prin care extratereştii au ales să comunice cu noi, trimiţând o ambarcațiune intergalactică pentru a trimite un mesaj către omenire.


Lasă un comentariu