Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

E posibil să existe viaţă pe Marte, dar aceasta a evoluat într-un mod diferit faţă de viaţa de pe Pământ! Priviţi fotografiile cu speciile hominide marţiene, ce au fost mascate de către NASA!


viata-pe-marteÎntotdeauna planeta Marte a fost văzută ca o candidată viabilă pentru existenţa vieţii în afara Terrei. NASA a trimis mai mulţi roboţi spaţiali ca s-o exploreze şi răspunsul până acum a fost acesta: nu există viaţă pe „planeta roşie” sau, dacă a existat, a fost cu miliarde de ani în urmă.

Dar, unii cred că Există viață pe Marte. E vorba de celebrul Andrew D. Basiago (cel care susţinea că preşedintele Obama s-ar fi teleportat pe Marte în anii 80), care, încă din 2008, crede că a găsit dovezi ale ființelor mici umanoide, a unor specii ciudate de animale ce ar exista pe Marte.

Astfel, potrivit spuselor lui Basiago, viaţa pe Marte constă în existenţa unor hominizi inteligenţi, mici de statură, bipezi, capabili să facă statui în piatră, precum și alte structuri de construcții; de asemenea, ar exista și o varietate de specii de animale marţiene, care ar fi putut exista odată şi pe Pământ.

Imagini de la robotul spaţial Mars Curiosity Rover au fost modificate pe cale digitală de către NASA, pentru a nu se observa aceste forme de viaţă, dar dacă analizați imaginile veţi găsi dovezi ale unor forme de viaţă pe Marte care au evoluat într-un mod foarte diferit comparabil cu speciile de pe Pământ.

În pozele de mai jos, puteţi observa o parte din aceste specii ciudate de animale marţiene:

  • O creatură reptiliană pe Marte

creatura-reptiliana-marte

  • O creatură marţiană care merge

creatura-marte-ce-merge

  • Creaturi marţiene asemănătoare unei broaşte şi unui şarpe

creatura-marte-broasca-sarpe

  • Trei specii marţiene mici

specii-martiene


Lasă un comentariu