O conspiraţie SF: Donald Trump ar fi făcut călătorii în timp, cu ajutorul unchiului său, profesorul John Trump, care deţinea notiţele secrete ale lui Tesla!


masina-timpului-trumpPe un forum american a apărut o teorie a conspiraţiei extrem de controversată. Pare extrem de ridicolă şi plină de fabulaţii, dar totuşi, haideţi să v-o spun.

După moartea savantului Tesla, FBI a ordonat Biroului de Custodie a Proprietăţii Străine (Office of Alien Property Custodian) să confişte averea lui Tesla, deşi Tesla era cetăţean american. Apoi, Comitetul de Cercetare în Apărarea Naţională a chemat un profesor de la MIT (Massachusetts Institute of Technology) pentru a analiza dacă din notiţele lui Tesla s-ar putea face vreo tehnologie. Profesorul de la MIT era John Trump, unchiul actualului candidat la preşedinţia SUA, Donald Trump.

Tesla avea o mulţime de teorii „fantastice” pentru noi, ca energia liberă, antigravitaţia, invizibilitatea sau chiar călătoria în timp. John Trump a pretins că nu era nimic „viabil” în notiţele lui Tesla, dar asta era, bineînţeles, o minciună, pentru că, dacă invenţiile lui Tesla erau puse în practică, acest lucru ar fi însemnat sfârşitul lumii.

Deşi John Trump şi-a dat seama că o maşină a timpului este fezabilă, totuşi ea nu era posibilă a fi realizată la nivelul tehnologic al anilor 40. John Trump a murit în anul 1985, nu înainte ca toate notiţele secrete ale lui Tesla să ajungă la nepotul său favorit, Donald Trump. În jurul acelei perioade, Donald Trump mai era cunoscut în familie sub pseudonime ca John Miller sau John Barron, dar Donald mai avea şi un alt pseudonim mult mai puţin cunoscut: John Titor.

Da, John Titor, faimosul „călător în timp” care a făcut „ravagii” pe Internet undeva în anii 2000 şi care susţinea că ar proveni din anul 2036 (vedeţi şi articolul meu pe această temă: John Titor, călătorul în timp).

Donald Trump a reuşit să finanţeze cercetările privind maşina timpului, pe care a reuşit s-o obţină şi chiar să călătorească cu ea, ca şi John Titor. Trump a călătorit în viitor şi a aflat că America (ca şi întreaga lume), care a devenit o anomalie nucleară, cauzată de teroarea islamică radicală.

John Titor a început să posteze pe câteva forumuri de pe Internet între 2000 şi 2001, vorbind despre evenimente care s-au întâmplat în linia sa de timp şi la care a fost martor. El a vorbit despre evenimente teribile care ar putea avea loc între începutul anilor 2000 şi 2012, dar a fost şi foarte precaut.

Trump a călătorit în timp, a făcut o avere din informaţiile obţinute şi a făcut schimbări subtile care l-au ajutat să întârzie viitorul pe care el l-a văzut. Dar viitorul vine acum, şi nu mai poate fi întârziat, şi de aceea, Trump ştie că singura posibilitate de a preveni acest viitor sumbru pentru omenire este ca el să devină preşedintele SUA.

P.S. Ştiu, mulţi o să creadă că povestea e una total inventată; însă, să ştiţi că Donald Trump chiar a avut un unchi, John Trump, care a fost profesor la MIT, şi care, prin anii 30, făcea tot felul de experimente cu „maşinării nucleare” (vedeţi articolul din New Yorker.com). Deci, cel puţin o bucată din poveste pare a fi adevărată.

unchiul-lui-trump

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO