Celebrul rapper 2Pac Shakur, mort „oficial” din 1996, a fost surprins recent de Google Street View, plimbându-se pe stradă!


2pac google street viewO nouă fotografie apărută pe Internet îl arată în Google Street View (programul de vizualizare a străzilor) pe rapperul Tupac (2Pac) Shakur în apropierea casei sale din Marin City, California. După moartea sa, la 13 septembrie 1996, la Las Vegas, mulți dintre fanii săi i-au negat dispariţia, susținând că moartea sa a fost o farsă, iar Tupac trăiește în ascuns.

Această fotografie (de la începutul articolului) a fost văzută pe Google Street View de mai multe sute de utilizatori de Internet şi a devenit virală în reţelele de socializare. Strada în care ar fi fost văzut Tupac Shakur, Reed Street, s-a umplut cu fani, încercând să afle la fața locului ce se află în spatele acestui mister. Şi mai curios totuşi e faptul că Google Street View tocmai a actualizat imaginea din strada respectivă cu o alta, în care aşa-zisul Tupac nu mai apare!

Într-un articol recent pe care l-am scris pe site (O teorie a conspiraţiei pe care am susţinut-o acum 5 ani, pare a fi adevărată! Un poliţist recunoaşte că a participat la falsificarea morţii celebrului rapper 2Pac (Tupac) Shakur!), arătam cum un poliţist aflat pe patul morţii a declarat că nu vrea să moară înainte să îşi descarce conştiinţa, aşa că a mărturisit că ar fi şi primit o mită uriaşă (1,5 milioane de dolari) pentru a-l ajuta pe celebrul rapper să îşi însceneze moartea. Acesta susţine că alte aproape 30 de persoane ar fi ajutat, iar unul dintre complici ar fi făcut rost şi de un cadavru care să semene cu cel al artistului, pentru suma de 50.000 de dolari.

Nu ştiu ce să zic… Seamănă sau nu cu Tupac Shakur tipul din Google Street View?


Lasă un comentariu