Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un japonez face furori pe Internet după ce a construit structuri incredibile de monede ce par a sfida gravitaţia

304

blankPrinderea monedelor într-un turn simplu poate deveni destul de provocatoare după ce se ajunge la o anumită dimensiune, dar acest lucru poate fi un joc de copii în comparație cu ceea ce poate crea un artist japonez din mii de monede atent plasate.

Utilizatorul Twitter “@thumb_tani” i-a încântat pe fanii săi cu o serie de structuri de monede care par că sfidează fizica, încă de când şi-a descoperit hobby-ul, din greșeală. Aparent, a început să aşeze monede din plictiseală și de atunci hobby-ul a început să-i acapareze timpul. Acum petrece ore întregi, lucrând la tot felul de desene nebuneşti, care par a fi gata să se răstoarne în orice moment, și apoi postează roadele muncii sale pe social media. Unele dintre fotografiile sale au obținut zeci de mii de like-uri și, uitându-se peste fotografii, ne putem da seama de ce.

De la grămezi înalte de monede, cu fundul curbat al unei linguri ca şi bază, la coloane făcute din intersectarea unor rânduri de monede și chiar unele modele care încorporează mici sfere, nu pare să existe nicio limită pentru ceea ce poate face “thumb_tani” (Tanu). Designul lui din ce în ce mai complicat i-a determinat pe unii oameni să sugereze că el trebuie să folosească lipici pentru a-și păstra creațiile în echilibru. Dar i-a lăsat pe toți cu gura căscată, prin postarea unui videoclip despre construirea uneia dintre structurile sale incredibile.

Tanu spune că aşezarea a sute de monede în astfel de poziții necesită o concentrare și un autocontrol extrem, deoarece o simplă mișcare a degetelor îi poate face ca toată structura să se prăbușească.

Artistul amator este urmărit pe Twitter de peste 38.000 de persoane care abia așteaptă să vadă ce design mai are. Lucrările sale au fost prezentate pe sute de site-uri și bloguri japoneze și chiar a făcut titluri în presa internațională, după ce unele dintre fotografiile sale au devenit virale, la sfârșitul anului trecut (2016).

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Orgoni Crystal