La acceleratorul de particule CERN din martie 2015 se vor face experimente periculoase care ar putea distruge întreg Pământul, dar şi Universul! Fizicienilor, nu vă jucaţi cu focul!


CERN pericolOdată cu redeschiderea acceleratorului de particule CERN de la Geneva în martie 2015, doi oameni de ştiinţă renumiţi, cosmologul Stephen Hawking și astrofizicianul Neil de Grasse Tyson, au emis recent avertismente conform cărora noi, oamenii, ne jucăm cu forțe necunoscute, în încercarea de a recrea „Big Bang”-ul, adică momentul creării Universului.

Dr. Stephen Hawking a avertizat recent că reactivarea în luna martie a acceleratorului CERN ar putea crea pericole grave pentru planeta noastră. Hawking a declarat foarte clar că „particula lui Dumnezeu”, găsită de CERN, ar putea distruge Universul, spaţiul şi timpul prăbuşindu-se. Este CERN cel mai periculos lucru din Cosmos, care ar putea duce la distrugerea finală a Pământului și a întregului Univers? Evoluțiile recente dovedesc că întreaga comunitate științifică nu mai este în stare să explice „realitatea” fără să se uite la „supranatural”. Vom afla în curând că CERN este într-adevăr „poarta stelară finală” și unul dintre secretele cele mai păzite? Va fi acesta calea prin care omul va încerca să devină un fel de semizeu, distrugând întreaga creație?

Interesant că la sediul CERN de la Geneva întâlnim simbolul acestei organizaţii, Shiva – dansul morţii şi al distrugerii – arătând astfel adevăratul scop al lui CERN. Steve Quayle, un conspiraţionist celebru, ne oferă un alt avertisment: „Oamenii de ştiinţă de la CERN se vor juca de-a Dumnezeu, dar ei nu-şi dau seama că pot deschide porţile iadului. Astfel, pot pătrunde ființe inter-dimensionale, care se hrănesc cu carne umană, şi prin urmare umanitatea va fi distrusă. Majoritatea oamenilor de știință nu înţeleg ce reprezintă aceste entități supranaturale”.

Astrofizicianul Neil de Grasse Tyson a avertizat, de asemenea, că fizicienii se joacă cu focul. Încercarea de a recrea Big Bang-ul la CERN este echivalent cu aruncarea în aer a întregii planete. Fizicienii știu ce fac?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock