Senzaţional! Dictatorul Mussolini îşi anticipează moartea groaznică cu 35 de ani înainte!

  •  
  •  
  •  
  •  

executia lui MussoliniMussolini a fost dictatorul Italiei şi aliatul lui Hitler în cel de-al doilea război mondial. Pe 27 aprilie 1945, încercând să fugă în uniformă germană, Mussolini şi amanta sa, Clara Petacci, au fost arestaţi de un detaşament de partizani comunişti lângă Dongo (…) În după-amiaza zilei de 28, au fost duşi pe drumul spre Brunate, la vila Belmonte, unde au fost împinşi spre un zid al parcului. Încercând să-l apere pe Mussolini cu trupul ei, Clara Petacci a strigat: “Nu, Benito, tu nu trebuie să mori!” A fost dată la o parte, cu patul puştii, de Valerio Audisio, care l-a împins apoi pe Mussolini la zid, silindu-l să stea cu spatele, apoi şi-a îndreptat spre el pistolul-mitralieră. “Trage în piept!”, a strigat Mussolini desfăcându-şi vestonul. Dar arma s-a blocat Audisio a cerut alta. Timp de un minut s-au auzit hohotele de plâns ale Clarei Petacci şi înjurăturile comuniştilor. În sfârşit, Audisio a tras şi Mussolini a căzut, rănit la picior. A doua împuşcătură, de la foarte mică distanţă, în inimă, a fost mortală. A urmat Clara Petacci. Era ora 16.10 (…) Cadavrele celor doi au fost expuse toate în Piaţa Loreto, neîncăpătoare pentru cele douăzeci de mii de persoane prezente. S-au proferat injurii, cadavrele au fost scuipate şi s-a aruncat în ele cu noroi şi gunoaie. Apoi, ducele şi amanta lui au fost spânzuraţi de picioare, cu braţele atârnând, de un drug de fier, la o benzinărie.

Sursa celor mai sus este un articol pe care l-am pus pe site în iulie 2009 – Secretul morţii lui Mussolini. Dar, în acest articol vom vorbi despre altceva. Mussolini, înainte de a fi dictator, a fost şi scriitor. În ianuarie 1910, a apărut în ziarul “Il Popolo” din Trento primul fascicul din cele 56 care compuneau romanul său “Claudia Particella, amanta cardinalului Madruzzo”. Pe atunci, Mussolini era un tânăr socialist de 26 de ani, care nouă ani mai târziu avea să înfiinţeze Fasciile de Luptă, devenite în 1921 Partidul Naţional Fascist.

Extraordinar nu e numai faptul că iniţialele numelui şi prenumelui cardinalului Benizio Madruzzo şi cele ale amantei sale coincid cu cele ale lui Il Duce şi ale femeii care va împărţi cu el viaţa şi moartea, Clara Petacci, ci şi descrierea care se face în roman sorţii care îi aşteaptă pe amanţi. Putem constata că acestea anticipează tragicul sfârşit al Clarei şi al lui Mussolini, mitraliaţi, târâţi la pământ, spânzuraţi cu capul în jos pentru ca masele să-i batjocorească, apoi loviţi din nou şi îngropaţi fără nici o ceremonie:

– Gloata oarbă vă va târî trupul pe străzi şi-l va acoperi de ruşine! striga ea. Iar el îi răspundea:
– Poporul e orb. Iubeşte şi urăşte fără discernământ. Face victime pentru a le plânge şi adora atunci când fanatismul bestial a trecut… Voi lăsa ca brutele din stradă să-şi potolească bolnava lor curiozitate cu trupul dumitale de păcătoasă… Vei fi batjocura mulţimii care nu gândeşte… Cadavrul dumitale nu va avea dreptul la onorurile unei înmormântări creştineşti… Vei fi în agonie, călcată în picioare, zdrobită de loviturile unui întreg popor.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu