Napoleon a avut o întâlnire misterioasă în „Camera regelui” din marea piramidă a lui Keops, despre care n-a vrut să vorbească toată viaţa! Ce secrete se ascund acolo?


marea piramida NapoleonCe imagini oribile a văzut Napoleon Bonaparte, atunci când a vizitat marea piramidă din Egipt? I s-a oferit lui Napoleon o viziune asupra viitorului? Întâlnirea ciudată lui Napoleon înCamera regelui” din marea piramidă este încă învăluită în mister.

În 1798, Napoleon (atunci era general, şi nu împăratul Franţei), s-a angajat într-o expediție militară și arheologică în Egipt. Ca şi mulţi alţii din vremea sa, Napoleon a fost fascinat de faraoni și a luat cu el mai mulți ingineri, topografi, astronomi si arheologi, în scopul de a afla mai multe despre misterele Egiptului antic. Oamenii de ştiinţă ai lui Napoleon au măsurat, explorat și au făcut desene ale marii piramide. Mai târziu, la comanda lui Bonaparte, cercetarea lor a fost publicată în mai multe volume între 1809 şi 1822. Aceasta ne aduce la partea cea mai interesantă a vizitei lui Napoleon în Egipt.

Napoleon n-a vrut să spună ce-a simţit în „camera regelui”

Napoleon a vrut să exploreze partea interioară a piramidei și, de aceea, a cerut să fie lăsat singur în camera regelui, unde a stat de ceva timp. Când s-a întors, el părea că era vizibil agitat. Un consilier l-a întrebat dacă el a fost martorul vreunui lucru misterios, dar Napoleon a refuzat să comenteze asupra a ceea ce a avut loc în interiorul piramidei. Tot ce a spus a fost el nu doreşte ca incidentul să fie menționat din nou.

Ani mai târziu, atunci când Napoleon se afla pe patul de moarte, un prieten apropiat i-a cerutdezvăluie ceea ce a experimentat în camera regelui din marea piramidă. Napoleon era pe cale să dezvăluie totul, dar apoi s-a răzgândit. El a dat doar din cap și a spus: Nu, ce rost ar avea? Nu m-ai crede niciodată.” Orice a experimentat Napoleon în interiorul marii piramide rămâne un secret care l-a luat cu el în mormânt.

Satanistul Aleister Crowley a avut şi el o trăire ciudată în camera regelui

Au fost multe speculații cu privire la întâlnirea ciudată a lui Napoleon in Egipt. În conformitate cu o legendă, Napoleon ar fi avut un fel de viziune a destinului său, în timpul șederii sale în camera regelui. Este interesant de remarcat faptul că Napoleon Bonaparte nu este singurul care ar fi avut experiențe misterioase în interiorul piramidei. Ocultistul şi satanistul Aleister Crowley a raportat un eveniment ciudat care a avut loc în interiorul piramidei. În biografia sa, el a scris următoarele: Camera regelui era aprinsă, de parcă ar fi fost o noapte cu Lună plină. Lumina galbenă şi jalnică a lumânării era ca o blasfemie, aşa că am stins-o. Lumina astrală a rămas pe parcursul întregii invocări și ceva timp după aceea, deși a scăzut în intensitate cu timpul, odată ce am adormit. În rest, podeaua din camera regelui este deosebit de dură; trebuie să mărturisesc că am petrecut o noapte foarte inconfortabilă. Dimineața, lumina astrală a dispărut complet, iar singurul sunet era cel făcut de lilieci.

În camera regelui apar forme diabolice?

În anii 1930, autorul Paul Brunton a petrecut şi el o noapte în camera regelui. El a scris mai târziu a fost asaltat de creaturi ostile„, care au fost comparate cu forme grotesti, greoaie și apariții diabolice„. A fost aceasta doar o simplă halucinație sau în interiorul marii piramide există unele prezenţe ciudate inexplicabile? În timpurile mai recente, s-a sugerat aceste viziuni au fost cauzate de radiatiile de fond date de granitul negru al camerei, dar, dacă ar fi fost aşa, atunci toți cei care au vizitat camera ar fi experimentat lucruri similare, nu-i așa?

Există electricitate în piramidă?

Alte experimente anterioare au indicat faptul că pietrele din camera regelui par că generează un câmp electric; s-a mai sugerat, de asemenea, piramida lui Keops, din cauza blocurilor de granit, ar putea transmite și primi semnale radio, dar ar putea transmite energie care se concentrează şi se „spiralează” în partea ei de sus, după care intră în contact cu atmosfera. Aşa cum am mai spus într-un articol din 2013 (Vechile piramide egiptene produceau electricitate wireless! De aici s-a inspirat marele savant Tesla?), unii oameni de ştiinţă cred că marile piramide egiptene ar fi putut produce electricitate wireless, fiind, de fapt, nişte fabrici uriaşe de energie electrică.

Mai recent, un fost consultant NASA, Richard Hoagland, a declarat nisipul radioactiv ce a fost găsit într-o încăpere din spatele „camerei reginei”, ar putea explica experiențele ciudate ale lui Napoleon și ale altor persoane. Totuşi, citirile radioactive ale piramidei lui Keops arată faptul că partea de sus a structurii este cu 1.000 de ani mai veche decât partea de jos! Acest lucru i-a condus pe unii oameni să speculeze piramida a fost construită cu susul în jos de o tehnologie extraterestră.

Dar, cauza viziunilor ciudate ale lui Napoleon rămâne inexplicabilă până acum și am rămas doar cu speculații și cu o serie de întrebări fără răspuns

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO