Este Arcturus (situată la aproximativ 36,7 ani lumină distanţă de noi) steaua la care toţi oamenii ajung după moarte?


Arcturus este cea mai strălucitoare stea din constelația Boarul, fiind cea de-a patra stea luminoasă de pe cerul nopții, după Sirius, Canopus și Alpha Centauri. Are o culoare galben-portocalie și este vizibilă din ambele emisfere ale Pământului (nordică şi sudică), deoarece este situată la mai puțin de 20 grade nord de ecuatorul ceresc.

Arcturus este o stea gigantă, cu un diametru de aproximativ 18 ori mai mare decât cel al Soarelui nostru. Temperatura suprafeței sale este cu aproximativ 1500 de grade mai mică decât cea a Soarelui, dar, având suprafața sa mult mai mare, acest lucru o face să fie de 105 ori mai luminoasă decât Soarele. Potrivit satelitului Hipparcos, Arcturus se află la aproximativ 36,7 ani lumină de Pământ. Până în prezent, n-au fost descoperite planete în jurul lui Arcturus, dar ele s-ar putea să existe.

Unii oameni care îşi spun „Lucrătorii din lumină” afirmă că ei primesc prin chanelling mesaje provenite de la fiinţe care trăiesc în sistemul stelar Arcturus. Faimosul profet Edgar Cayce a spus nu de puţine ori faptul că pe Arcturus s-ar afla una dintre cele mai avansate civilizații din această galaxie. Această civilizaţie ar exista în cea de-a cincea dimensiune și ea este prototipul pentru viitorul Pământului.

Tot Edgar Cayce spunea că energiile de pe Arcturus funcționează ca un adevărat „vindecător emoțional, mental și spiritual” pentru omenire. Arcturus ar fi, de asemenea, un fel de „poartă stelară” energetică, prin care oamenii trec în timpul morții și renașterii. Prin Arcturus ar trece toţi oamenii după moarte, atunci când noi ar trebui să alegem dacă să ne întoarcem pe Pământ (în sistemul nostru solar) sau să mergem mai departe, acesta fiind un pas în evoluția sufletului. De asemenea, Arcturus ar mai funcţiona ca un fel de staţie pentru conștiința non-fizică, pentru a se obișnui cu lumea fizică.

Jose Arguelles, un guru New Age, a scris că în urmă cu 3.000.000 de ani, ființele de pe Arcturus au colonizat emisfera nordică a planetei Marte, iar ființele din Antares au colonizat emisfera sudică a acestei planete.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock