Extratereştrii provin din fostul continent Lemuria, distrus într-un război atomic cu Atlantida, acum 30.000 de ani! N-o spun eu, ci un tip care se crede „cercetător de renume internaţional”…


EXTRATERESTRU VECHIDaniel W.Fry a fost unul din profeţii americani care pretinde că a avut un contact cu extratereştrii. Primul contact al lui Daniel Fry cu fiinţele despre care pretindea că ar fi provenit din spaţiu a avut loc în 4 iulie 1950, lângă Las Cruces, New Mexico. Fry se descria ca fiind „un savant, cercetător şi inginer electronist de renume internaţional” şi ca unul „recunoscut de mulţi drept cel mai bine informat savant din lume în domeniul spaţiului şi al călătoriilor spaţiale.” Deşi a fost poate unul dintre cei mai bine pregătiţi din punct de vedere tehnic dintre primele persoane contactate de către OZN, cercetătorul sceptic Philip J. Klass (1919-2005) pretindea în lucrarea UFO Explained (1974) că doctoratul lui Fry la „St. Andrew’s College” din Londra fusese de fapt emis de o mică organizaţie religioasă care acorda doctorate oricui redacta o teză de 10.000 de cuvinte şi plătea o taxă. Deşi validitatea diplomei sale poate fi îndoielnică, în momentul în care pretindea că i-ar fi întâlnit pe extratereştri, Fry era angajat ca inginer la Aerojer General.

Potrivit lui Fry, tocmai pierduse autobuzul care ar fi trebuit să-l ducă în oraş, pentru a urmări tradiţionalul foc de artificii de 4 iulie şi se hotărâse să străbată drumul pe jos, prin deşert. Ceea ce iniţial i s-a părut o stea cu traiectorie bizară s-a dovedit a fi o farfurie zburătoare, care a aterizat la circa 25 de metri de el. Un călător spaţial prietenos, dar invizibil, pe nume A-lan (Alan), l-a invitat pe Fry la bord şi, pe când îi explica unele aspecte tehnice ale aeronavei, l-a dus până la New York şi înapoi la White Sands în doar 30 de minute. Fry a estimat că viteza aeronavei a fost de cel puţin 12.000 km pe oră.

Deşi ulterior Fry şi-a schimbat data contactului iniţial la 1949, el a pretins că ar fi fost contactat de Alan de încă trei ori, între 1950 şi 1954. Potrivit informaţiilor primite de Fry, extratereştrii erau descendenţi ai populaţiei de pe continentul dispărut Lemuria, distrus în urmă unui război atomic cu Atlantida, în urmă cu circa 30 000 de ani. Cum lemurienii posedau nave zburătoare, puţinii supravieţuitori au reuşit să scape în patru asemenea vehicule înainte de distrugerea Finală. Una dintre nave a fost pierdută în drumul spre Marte, dar celelalte trei au aterizat în siguranţă şi au creat o nouă societate pe acea planetă. În cele din urmă, descendenţii din Lemuria, imigraţi pe Marte, deveniseră cu adevărat o naţiune spaţială, călătorind independent de orice planetă în nave cosmice înzestrate cu tot ceea ce era necesar şi deplasându-se oriunde voiau.

Fry a întemeiat în 1955 compania Under-standing Incorporated, ca o modalitate de răspândire mai eficientă a învăţăturilor lui Alan, cel care îl anunţase că fusese ales să acţioneze ca mijlocitor între Pământ şi membrii planetari ai Confederaţiei Galactice. Extratereştrii i-au avertizat pe oameni că trebuie să trăiască în pace, deoarece altfel riscă să-şi distrugă civilizaţia în urma unui conflict nuclear, repetând dezastrul care a pus capăt, în vechime, strălucitoarelor civilizaţii din Lemuria şi Atlantida. Allan i-a îndemnat pe pământeni să construiască o relaţie spirituală mai puternică, unii cu alţii, respectiv cu Inteligenţa Infinită, cea care este răspândită în întreg Universul şi îl controlează. Fry a rămas activ ca lector în Mişcarea Farfuriilor Zburătoare până la moartea lui, survenită în 1992 şi a condus una dintre cele mai mari grupări de studiu al OZN-urilor, având peste 60 de filiale.


Lasă un comentariu