„Cu circa 4000 de ani în urmă, o civilizaţie avansată din Cosmos a îngropat sub piramida lui Keops o capsulă a timpului” – susţine un ufolog maghiar


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Un pasionat în domeniul ufologiei, un maghiar pe nume Izsaky G. Laszlo, susţine că a reuşit să descifreze în 1974, după mai mulţi ani de studii „temeinice”, un mesaj care ne-ar fi fost trimis de extratereştri. Iată acest mesaj:

* Cu circa 4000 de ani în urmă, o civilizaţie avansată din Cosmos ar fi luat contact cu Terra şi ar fi lăsat aici un fel de „capsulă a timpului”. Aceasta s-ar afla şi astăzi îngropată undeva în Egipt, sub baza unei construcţii pe care Izsaky o numeşte Keoaspiron (o fi piramida lui Keops?) Deci, acolo se află şase coridoare sau cămări subterane, care conţin numeroase mărturii ale unei străvechi şi foarte avansate civilizaţii cosmice. Nu se ştie prea bine în ce constau aceste mărturii, dar se pare că ele există şi vor trebui aduse la lumină.

* Aşadar, trebuie mai întâi găsită şi dezgropată această „capsulă a timpului”, ca o invitaţie de deschidere a cărţii. Odată cu deschiderea cărţii şi cu punerea în practică a sfaturilor şi învăţămintelor ce se găsesc acolo, civilizaţia actuală îşi va putea rezolva o bună parte din problemele sociale, politice, economice sau de orice altă natură. Vor putea fi prevenite şi anihilate catastrofele naturale, vor dispărea bolile, foametea şi sărăcia, vor putea fi folosite energii noi, nepoluante, care vor duce într-adevăr la progres şi dezvoltare.

* Suntem avertizaţi să trecem imediat la dezarmare şi la încetarea oricărui fel de conflicte armate, acestea aflându-se de fapt la baza lipsei de progres real al pământenilor de astăzi.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO