Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un cercetător italian a găsit ruine străvechi construite de giganţi pe Marte


Cercetătorul italian Matteo Ianneo se ocupă de mulţi ani cu studiul artefactelor ciudate de pe Marte şi Lună. În 2011, analizând mai multe fotografii ale navetelor spaţiale NASA ce au ajuns pe cele două corpuri cereşti, el a descoperit cinci structuri interesante de pe Marte, care ar semăna cu feţele umane. În 2012, cercetătorul italian a descoperit pe Marte structuri geometrice care arată asemenea unui oraş.

În cartea sa de 172 de pagini – “Mesaje de pe Marte (I)“ – Matteo Ianneo a evidenţiat elemente comune ale civilizației noastre (chipuri şi profile umane, animale, ruine, orașe și vegetație), care au fost găsite pe Marte cu ajutorul lui Google Earth.

Într-un videoclip publicat recent pe YouTube, Matteo Ianneo face următoarele afirmaţii interesante:

Marte, tărâmul giganților. Ca și pe Pământ, există monumente mari construite de ființe uriașe, ceea ce înseamnă că această lume a fost populată de ființe gigantice. Uriaşii, care au populat Marte şi Pământ, au fost modificaţi genetic pentru a putea lupta și câștiga războaie împotriva oamenilor fără apărare.

Pe Marte, chiar dacă pare a fi o planetă goală, au existat odată locuitori și mari orașe. Statuetele de pe Marte erau foarte mari, pe care le-am găsit într-o zonă arheologică a unui sit foarte vechi. Uitaţi-vă la statuia principală și la altele din vecinătatea ei…