Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un înalt oficial al serviciilor secrete franceze recunoaşte: „E posibil ca OZN-urile să provină din lumi paralele”! Ştie el mai multe decât noi?

 • 93
 •  
 •  
 •  
  93
  Shares

blank
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Un fost director de informații francez susține că OZN-urile ar putea veni din lumi paralele. Au fost multe teorii cu privire la natura și originile OZN-urilor de-a lungul anilor, cea mai răspândită fiind aceea că ele sunt „proiecte negre” guvernamentale sau vizitatori extratereștri inteligenți din alte sisteme solare sau galaxii.

Potrivit lui Alain Juillet, fost director de informații la Direcția Generală a Securității Externe a Franței (DGSE), este însă posibil ca OZN-urile să provină din lumi paralele. În cadrul unui interviu recent acordat revistei „Paris Match”, el și-a expus gândurile asupra fenomenului ozenistic:

„În domeniul special al OZN-urilor, poate părea amuzant, dar oamenii văd farfurii zburătoare care aterizează pe un câmp, observând piloți de luptă, astronauți, şi aceste observaţii sunt foarte precise”, a spus domnul Juillet. „Nu trebuie să spunem că sunt prostii, ci doar să recunoaștem că există lucruri care ne scapă. Este evident că aceste mașinării nu funcționează în conformitate cu legile terestre, ele nefiind sunt supuse gravitației”.

Aşadar, OZN-urile pot proveni din lumile paralele: „Pentru comparație, o muscă poate vedea alte dimensiuni decât ale noastre, chiar dacă trăiește în lumea noastră. Poate că, prin urmare, există lucruri care sunt în universul nostru, pe care nu le putem vedea în timpurile normale pentru că nu sunt în domeniul nostru de viziune. Dar poate, din când în când, se întâmplă ceva, un fenomen trece prin câmpul nostru de percepție înainte de a dispărea”.

Această idee ar putea să se bazeze pe ceva despre care fostul ofiţer de informaţii a fost martor sau a auzit personal în timpul perioadei cât a fost în activitate?

Sursa (traducerea si adaptarea proprie): brobible.com


 • 93
 •  
 •  
 •  
  93
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal