O navă extraterestră de mărimea unei Lune, aflată în apropierea Soarelui, ar putea fi dovada existenţei unei civilizaţii „exotice” de gradul II!

  •  
  •  
  •  
  •  

OZN soareUn OZN de dimensiunea unei Lune apare alături de Soare, în mai multe imagini capturate de „Solar Dynamics Observatory” (SDO), o misiune NASA lansată în 2010 pentru a observa Soarele. Aceste imagini au fost ansamblate într-un videoclip YouTube postat pe 2 noiembrie 2014.

Conform site-ului ufosightingsdaily.com, OZN-ul are o geometrie neobișnuită, cuprinzând unghiuri drepte, care conduce la concluzia că ar putea fi de origine extraterestră. OZN-ul pare să aibă o urmă de particule solare în spatele său, în filmul ce prezintă o mare explozie solară pe 28 octombrie 2014. În cazul în care OZN-ul este de origine extraterestră, el ar fi un exemplul unei civilizații extraterestre de tip II, capabile de a valorifica energia solară, conform clasificării Kardashev privind progresul tehnologic al unei civilizații.

Iată ce spune Scott Waring, de pe site-ul mai sus menţionat:

„Avem exemplul frumos al unui OZN, iar în spatele său se pot observa urmele particulelor solare lăsate în urma sa. Acest OZN are o formă geometrică foarte interesantă. Observați forma inegală, cu mai multe unghiuri. Poate că extratereştrii nu vor ca umanitatea să-i cunoască încă, dar eu spun că ei așteaptă o invitație. Sunt sigur că-i putem urmări navele lor spaţiale, ce se află în apropierea Soarelui.”

Geometria neobișnuită și urma lăsată în spate, sugerează faptul că OZN-ul nu reprezintă o anomalie a unui aparat de fotografiat. O altă posibilitate ar fi aceea OZN-ul reprezintă de fapt o cometă, dar acest lucru e puţin probabil din cauza proximităţii față de Soare. Acest lucru face plauzibilă ipoteza OZN-ul de forma unei Luni ce interacționează cu Soarele este, de fapt, o navă spațială extraterestră. Traseul solar lung poate fi dovada OZN-ul îşi extrage energia din plasma solară.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner