Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O navă extraterestră de mărimea unei Lune, aflată în apropierea Soarelui, ar putea fi dovada existenţei unei civilizaţii „exotice” de gradul II!


OZN soareUn OZN de dimensiunea unei Lune apare alături de Soare, în mai multe imagini capturate de „Solar Dynamics Observatory” (SDO), o misiune NASA lansată în 2010 pentru a observa Soarele. Aceste imagini au fost ansamblate într-un videoclip YouTube postat pe 2 noiembrie 2014.

Conform site-ului ufosightingsdaily.com, OZN-ul are o geometrie neobișnuită, cuprinzând unghiuri drepte, care conduce la concluzia că ar putea fi de origine extraterestră. OZN-ul pare să aibă o urmă de particule solare în spatele său, în filmul ce prezintă o mare explozie solară pe 28 octombrie 2014. În cazul în care OZN-ul este de origine extraterestră, el ar fi un exemplul unei civilizații extraterestre de tip II, capabile de a valorifica energia solară, conform clasificării Kardashev privind progresul tehnologic al unei civilizații.

Iată ce spune Scott Waring, de pe site-ul mai sus menţionat:

„Avem exemplul frumos al unui OZN, iar în spatele său se pot observa urmele particulelor solare lăsate în urma sa. Acest OZN are o formă geometrică foarte interesantă. Observați forma inegală, cu mai multe unghiuri. Poate că extratereştrii nu vor ca umanitatea să-i cunoască încă, dar eu spun că ei așteaptă o invitație. Sunt sigur că-i putem urmări navele lor spaţiale, ce se află în apropierea Soarelui.”

Geometria neobișnuită și urma lăsată în spate, sugerează faptul că OZN-ul nu reprezintă o anomalie a unui aparat de fotografiat. O altă posibilitate ar fi aceea OZN-ul reprezintă de fapt o cometă, dar acest lucru e puţin probabil din cauza proximităţii față de Soare. Acest lucru face plauzibilă ipoteza OZN-ul de forma unei Luni ce interacționează cu Soarele este, de fapt, o navă spațială extraterestră. Traseul solar lung poate fi dovada OZN-ul îşi extrage energia din plasma solară.


Lasă un comentariu