În anul 2000, într-o peşteră de gheaţă din România s-au descoperit două schelete de dragoni! Aceşti dragoni au trăit în secolul al XV-lea, odată cu Vlad Ţepeş! O descoperire incredibilă, dar puţin mediatizată!


dragon pestera de gheataPrin anul 2005, pe „Animal Planet” s-a difuzat un program/documentar intitulat „Ultimul dragon”, în care se vorbea de existenţa a doi dragoni în România. Scheletele lor s-au descoperit în anul 2000 şi se pare că ei ar fi trăit în secolul al XV-lea! Aşadar, pe timpul lui Vlad Ţepeş şi al lui Ştefan cel Mare!

Aceste schelete de dragoni au fost găsite într-o peşteră de gheaţă, şi, pe lângă ele, au mai fost găsite şi alte schelete umane. Prima dată a fost chemată poliţia; scheletele umane erau „învelite” în armuri şi aveau asupra lor săbi şi buzdugane. Poliţiştii şi-au dat seama că nu e o „scenă a crimei”, aşa că au fost chemaţi arheologii români. Au fost invitaţi, de asemenea, şi nişte oameni de ştiinţă din Londra. Cercetătorii s-au temut că ar putea fi vorba de un fals, ţinând cont de faptul că era orba de două schelete ce sămănau cu dinozaurii T-Rex, care ar fi trebuit să fie morţi de 65 de milioane de ani şi nu de câteva secole!

Au fost făcute mai multe teste asupra scheletelor şi s-a descoperit că dragonii puteau zbura şi scoate flăcări pe gură (exact ca în vechile basme!). Se pare că aceşti dragoni aveau două perechi de plămâni, în fiecare din aceştia fiind diferite tipuri de gaze, folosite pentru a crea flăcările.

Se pare că aceşti dragoni ar fi supravieţuit dezastrului de acum 65 de milioane de ani, când un meteorit a lovit planeta noastră şi a distrus toţi dinozaurii. Din cele 2 schelete de dragoni, unul era adult, iar celălalt pui. Se pare că acolo în peşteră s-a dat o adevărată luptă pentru uciderea dragonilor, de s-au găsit şi armurile cavalerilor. Scheletele de dragoni au fost duse la Londra şi de-atunci nu s-a mai auzit nimic de ele! Oricum, totul pare a fi fost o operaţiune destul de secretă, de s-a auzit atât de puţin de ele.

Nu ştiu care să fi fost peştera unde s-au descoperit scheletele de dragoni, dar presupun că ar fi vorba de Peştera Scărişoara. Aşa cum putem citi într-un articol de pe geocaching.com: „Poveștile vechi spun în peșteră trăia un dragon, pe care locuitorii îl numeau „Solomat”. Balaurul obişnuia să fure câte o fată frumoasă, în ajunul Anului Nou, pe care o ascundea într-un palat de gheață”.

Oare cât de reală este o asemenea poveste?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock