O ştire fantastică ce poate fi reală: Michael Jackson ar fi încercat să se cloneze înainte de moartea sa! Vă vine să credeţi aşa ceva!?


Michael Jackson clonaO ştire recentă s-a răspândit pe întreg Internetul, conform căreia Michael Jackson a cheltuit milioane de dolari înainte de moartea sa prematură, în încercarea de a se clona! Poate fi adevărat aşa ceva?? Este doar o nouă poveste pentru a atrage atenţia asupra sa sau există un mic sâmbure de adevăr?

Potrivit autorului Michael Luckman (care a făcut şi alte afirmaţii incredibile, despre care vom mai vorbi în cadrul acestui site), regele popului a plătit o avere geneticienilor europeni, dorința sa fiind aceea ca clonele sale să continue viaţa sa artistică chiar şi după moartea sa.

Michael Luckman susține că informația i-a fost oferită de designerul de modă Andre Van Pier, cel care a proiectat costume pentru Michael Jackson și surorile sale, conform site-ului msn.com. Luckman a declarat următoarele: Van Pier a aflat pentru prima dată de experimentele de clonare futuriste și de depozitele secrete de spermatozoizi de la un asociat apropiat, care i-a vorbit de existenţa unui centru de longevitate cu sediul în Panama. Entuziasmul lui Michael pentru clonare a început odată cu clonarea cu succes a oii Dolly și a crescut, odată cu pretenţiile raelienilor, o sectă ozenistică cu sediul în Canada, că au clonat primul copil uman.”

Luckman, care tocmai şi-a terminat de scris cartea sa „Bătălia pentru sufletul lui Michael Jackson, consideră că procesul de clonare al lui Michael ar putea avea loc chiar în prezent. Autorul spune: Michael a vrut ca acest lucru să se întâmple, a petrecut timp și a cheltuit o mulţime de bani încercând să-şi atingă scopul. Am putea vedea mai multe personalităţi moarte, înviate cu această știință. Dentistul canadian Dr. Michael Zuk achiziționat unul dintre dinții lui John Lennon la o licitație şi și-a anunțat planurile de a folosi ADN-ul din acest dinte pentru a crea o dublă perfectă a fostului membru al trupei Beatles.

E un pic cam greu să luăm această poveste în serios; dar, chiar dacă Michael Jackson ar fi încercat să-şi păstreze materialul său genetic pentru posteritate, e bine de ştiut că acest material genetic joacă doar un rol într-o ființă umană. Chiar dacă ai avea o copie perfect genetică a lui Michael Jackson, Elvis Presley sau altă personalitate, cine garanteazăclona ar putea să reproducă realizările „originalului”? Ar fi fost Michael de acord să-şi supună clonele sale durerii și abuzurilor de care a avut parte, atunci când era copil? Personal, cred nu va mai exista niciodată un alt rege pop, indiferent cât de bună ar fi o clonă…


Lasă un comentariu