Giganţii străvechi din galeria hiperboreeană subterană din România… un mister interzis de cărţile oficiale de istorie!


romania gigantiPoveşti despre existenţa giganţilor există peste tot în lume; e clar că ele s-au bazat pe evenimente reale şi nu sunt doar simple născociri. Dar, se pare că giganţii au existat peste tot în ţara noastră, în trecut, pe tot arcul Munților Carpați.

În jurul anului 3500 î.Hr., o civilizație enigmatică, cea a agatârşilor, aparținând tribului scitic, a construit un sistem subteran de tuneluri, cunoscut astăzi sub numele de Galeria hiperboreeană. Tunelurile au rămas ascunse mii de ani, până când au fost descoperite în 1970 de către un grup de arheologi, în Roșia Montană.

Seria descoperirilor făcute în acele galerii subterane și în vecinătatea locului de excavare sunt de o asemenea magnitudine, încât se poate pune la îndoială conținutul tuturor cărților noastre de istorie. Arheologii au dezgropat pietre funerare unice, cu o compoziție chimică surprinzătoare – aur, granit și wolfram – spre deosebire de pietrele funerare obișnuite realizate din piatră. Dar, într-una din galerii, a fost descoperită mai multe schelete umanoide de 10 metri înălţime.

Un alt loc misterios din Carpaţii României, unde se pare că au existat giganţi, sunt Stâlpii Tainiţei, din Munţii Buzăului, ce arată foarte mult ca nişte scaune. Se crede că aceşti stâlpi au fost ridicaţi de giganți, pentru a servi drept locuri în întâlnirile lor de consiliu.

Una dintre legendele fascinante care implică un act de creație de către giganți spune că în urmă cu mii de ani, pe partea de sus a muntelui, în județul Hunedoara, două orașe au fost construite de doi giganți de sex feminin. După ce au terminat construirea orașelor lor, una dintre gigante a devenit geloasă pe oraşul construit de cealaltă gigantă, aşa că a aruncat un bolovan incredibil de mare spre acea aşezare, creând o gaură imensă în munte.

Peste tot în România, mai multe schelete de giganţi au fost descoperite si excavate de-a lungul ultimului secol. În 1940, o excavare în masă a scos la iveală 80 de schelete umanoide, care măsurau aproximativ 5 metri lungime. Un alt loc în România unde se spune că ar fi trăit mulţi giganţi este pădurea Oncești. În 1989, 20 de resturi de schelete gigantice au fost descoperite în Pantelimon.

În general, pe teritoriul ţării noastre există foarte multe legende care vorbesc despre existenţa uriaşilor, şi, de aceea, mai sunt necesare mai multe săpături arheologice care să confirme acest lucru. Însă, toată problema o reprezintă faptul că toate aceste descoperiri vor fi ţinute ca secrete, pentru ca există un interes ocult de a nu cunoaşte adevărata istorie a omenirii.


Lasă un comentariu