Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

NASA încearcă să ne aburească, evitând să publice imagini detaliate despre luminile misterioase găsite pe planeta pitică Ceres! Ce încearcă să ne ascundă?

  •  
  •  
  •  
  •  

luminile de pe CeresPe 26 ianuarie 2015, am scris acest articol (O navă NASA a fotografiat pe planeta pitică Ceres o pată luminoasă enigmatică! Specialiştii nu ştiu ce reprezintă! Este dovada unei prezenţe extraterestre?) în care arătam cum nava spaţială NASA Dawn a fotografiat o pată luminoasă pe planeta pitică Ceres, odată ce se apropia de ea. Pe 27 februarie 2015, într-un alt articol (Misterul de pe planeta pitică Ceres se adânceşte! Pata luminoasă de acum o lună s-a transformat în două lumini ciudate! Ce-ar putea fi? Gheaţă, vulcani sau semnalizatoare extraterestre?) scriam că acea pată luminoasă s-a transformat în două lumini misterioase, odată ce nava spaţială Dawn se apropia de Ceres.

Acum o lună, oamenii de ştiinţă au dat verdictul: luminile misterioase de pe Ceres reprezintă de fapt gheaţă reflectată de Soare. Unii spun totuşi că ar putea fi depozit de sare. Totuşi, nu s-a ajuns la o concluzie definitivă.

Pe 21 mai 2015, într-un articol de pe site-ul mashable.com, ni se prezintă cea mai apropiată fotografie realizată de NASA la craterul cu lumini misterioase, în care nu se poate spune încă cu exactitate ce reprezintă acele lumini. Priviţi mai jos imaginea care a fost dată publicităţii de NASA. Dar de ce nu s-au apropiat mai mult de acel crater? De ce nu au mărit mai mult imaginea pentru a descoperi ce se află acolo!?

crater cu lumini ceres

Puteţi ghici cumva ce se află acolo? Normal că nu. Bineînţeles că nava NASA Dawn s-a putut apropia foarte mult de un alt crater de pe Ceres, unde ni se prezintă o poză mult mai detaliată, aşa cum puteţi vedea mai jos:

crater ceres

Aşadar, NASA a publicat această fotografie, care nu e cea a craterului cu luminile misterioase; e un crater situat ceva mai sus şi mai la dreapta. Încă o dată mă întreb: de ce nu a vrut NASA să prezinte fotografii detaliate cu craterul misterios şi a publicat în schimb altceva? Ca să deturneze atenţia? Ca să păcălească publicul? Se află ceva acolo de care noi n-ar trebui să ştim? Bineînţeles că da! Dar oare ce?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu