Din secretele discursului de investitură al lui Donald Trump: „Nu ştiu ce-am căutat în Iraq!” Oare pentru poarta stelară din jurul Bagdad-ului!?


Citeam puţin din discursul de investitură al noului preşedinte al SUA, Donald Trump, când ochii mi-au alunecat pe următorul pasaj:

La ora actuală, nimeni nu ne mai crede, pentru că ne-am arătat slabi în abordarea chestiunii militare din Orientul Apropiat şi din alte părţi ale Lumii (…) Noi am cheltuit două trilioane de dolari ca să facem ceea ce am făcut în Iraq. Încă nu ştiu de ce am făcut-o, dar am făcut-o. Iraqul stă pe un ocean de petrol. Ar fi exagerat din partea noastră să le sugerăm să contribuie la propriul lor viitor? Şi după sângele şi banii pe care i-am vărsat, încercând să aducem un dram de stabilitate poporului iraqian, nu ar trebui, oare, să fie şi ei gata să participe la reconstruirea armatei care s-a bătut pentru ei?

Deci, Donald Trump spune următoarele: „Noi am cheltuit două trilioane de dolari ca să facem ceea ce am făcut în Iraq. Încă nu ştiu de ce am făcut-o, dar am făcut-o”. Eu nu cred că Pentagonul şi Administraţia de la Washington ar fi cheltuit 2 trilioane de dolari fără să ştie de ce-ar face-o… decât dacă ar fi cu adevărat proşti. Unii analişti zic că americanii au făcut-o pentru petrol, însă eu nu cred asta… SUA are destule rezerve naţionale de petrol în subsol, fiind la ora actuală drept producătorul nr.3 în lume (vedeţi Wikipedia).

Eu cred în continuare (şi e doar o părere personală) că americanii urmăresc în Iraq anumite artefacte, inclusiv fantasticele „porţi stelare” de care s-a vorbit doar în literatura SF, dar care ar putea chiar exista în realitate. Această părere o are şi Stewart Swerdlow, un nume în domeniul conspirațiilor, care deţine multe informații alternative ce le-a obţinut ca urmare a conexiunilor sale personale în cercurile interioare guvernamentale din SUA, Rusia și fostul KGB. Stewart spune că în jurul Bagdadului se află o poartă stelară, acesta fiind motivul pentru care există atât de mult război acolo. Elita mondială încearcă să obțină controlul asupra acestui domeniu. Acesta este motivul pentru care Statele Unite au luat anumite artefacte de muzeu, atunci când s-au dus acolo; aceste artefacte pot controla poarta stelară. SUA controlează acum poarta stelară de la Bagdad!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO