Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Al treilea bancher care s-a „sinucis” în ultima săptămână! Şi a lucrat şi în „Federal Reserve”… O forţă ocultă îi elimină pe toţi bancherii incomozi! Ce ni se ascunde?

 • 3
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

bancher mortSite-ul zerohedge.com face o constatare sumbră şi a naibii de suspectă: în săptămâna în care a trecut (26 ianuarie – 2 februarie 2014) numai puţin de 3 (trei) bancheri din trei giganţi bancari s-au sinucis! Suspicios, nu? Citez din ştire:

„Aşa cum scrie site-ul Bloomberg.com, după morţile unui senior manager din banca JPMorgan şi a unui director executiv din Deutsche Bank, Mike Dueker, economist-şef al lui Russell Investments, şi fost economist al lui Federal Reserve, a fost găsit mort pe o autostradă din statul Washington. Poliţia crede că e vorba de o simplă sinucidere. Dueker, în vârstă de 50 de ani, s-a aruncat în gol de pe un pod al autostrăzii, înalt de circa 15 metri. Detectivul care se ocupă de caz spune că bancherul avea probleme la serviciu, fără să ofere mai multe detalii”.

Nişte bancheri importanţi care să se sinucidă în decurs de o săptămână e deja prea mult şi prea suspect ca să fie doar o coincidenţă. Unii zic că ar putea fi efectul recesiunii globale şi aceste sinucideri ar avea cauze financiare, dar… aceasta e o explicaţie prea puerilă. Marele „crah financiaro-bancar” din 1929 a dus la prăbuşirea a peste 1.600 de bănci şi falimentarea a circa 20.000 de afaceri. Ştiţi care a fost efectul la nivelul sinuciderilor? Doar 20 de bancheri s-au sinucis, un număr ridicol de mic raportat la amploarea falimentelor din 1929. Aşa că această explicaţie nu prea ţine în aceste cazuri… Sunt sigur că e vorba de altceva.

JPMorgan a fost multă vreme sub investigaţia guvernului SUA pentru fraude financiare uriaşe. Russel Investments face parte din Northwestern Mutual, fiind unul dintre cele mai mari grupuri financiare din SUA. Deutch Bank, binecunoscutul grup bancar german, este şi el unul dintre cele mai mari din lume. Interesant e faptul că toate aceste 3 corporaţii mai sus amintite au probleme legale, tranzacţiile lor fiind considerate de multe ori ca fiind fraude.

De ce-au murit cei 3 bancheri? Chiar s-au sinucis sau au fost eliminaţi? Au descoperit ei ceva ce nu trebuia? Se apropie în lume un nou „tsunami financiar”? Toate lucrurile acestea trebuie investigate cu atenţie…


 • 3
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu