Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Regele Carol al II-lea al Spaniei nu avea sânge în el, iar capul îi era plin de apă! El pare mai degrabă să fi fost un experiment nereuşit de hibrid…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankUna dintre casele regale cele mai influente ale Europei care a dat o mulţime de regi și împărați a fost Casa de Habsburg, cunoscută sub numele de Casa de Austria. Regii şi împăraţii habsburgi au domnit peste diferite regate ca Boemia, Croația, Portugalia, Germania sau Spania.

Carol al II-lea al Spaniei (Charles II) a fost ultimul conducător al habsburgilor de Spania și, deși a avut responsabilitatea de a conduce un regat mare și puternic, el a rămas în istorie ca un conducător infirm, din punct de vedere fizic, intelectual şi emoţional.

Charles s-a născut la Madrid, în 1661, ca fiu al regelui Filip al IV-lea al Spaniei și al reginei Mariei de Austria. Până în momentul morții sale, Filip al IV-lea a avut doar un singur fiu supravieţuitor: Charles. Din păcate, acesta s-a născut cu dizabilități fizice și mentale, si asta din cauza numeroaselor căsătorii incestuoase ale strămoșilor săi; astfel de relații erau frecvente în rândul regalităţii europene din secolul al 17-lea, iar casa regală spaniolă nu a făcut excepție.

Carol al II-lea a avut probleme de sănătate fizică şi mentală și a murit la vârsta de 38 de ani, doar cu cinci zile înainte de împlini 39 de ani. Aspectul cel mai interesant legat de moartea lui Carol al II-lea al Spaniei nu a fost criza politică care a declanşat-o în Spania (el neavând moştenitori direcţi), ci starea bizară a corpului său mort.

Spre sfârșitul vieții sale, sănătatea lui Charles a fost din ce în ce mai fragilă; el a devenit ciudat și hipersensibil. Se pare că, la un moment dat el a cerut ca scheletele familiei sale să fie exhumate pentru a le putea privi. După ce a murit la Madrid, pe 1 noiembrie 1700, medicul care a efectuat autopsia sa a declarat că trupul său nu conținea nicio singură picătură de sânge, iar inima lui era de mărimea unei bob de piper; plămânii erau corodaţi, intestinele stricate și gangrenoase; regele nu avea decât un singur testicul, negru ca şi cărbunele, iar capul lui era plin de apă.

Personajul ăsta mie mi se pare a fi mai degrabă un experiment nereuşit de hibrid extraterestru-om decât om în toată firea…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu