Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Regele Carol al II-lea al Spaniei nu avea sânge în el, iar capul îi era plin de apă! El pare mai degrabă să fi fost un experiment nereuşit de hibrid…

875

blankUna dintre casele regale cele mai influente ale Europei care a dat o mulţime de regi și împărați a fost Casa de Habsburg, cunoscută sub numele de Casa de Austria. Regii şi împăraţii habsburgi au domnit peste diferite regate ca Boemia, Croația, Portugalia, Germania sau Spania.

Carol al II-lea al Spaniei (Charles II) a fost ultimul conducător al habsburgilor de Spania și, deși a avut responsabilitatea de a conduce un regat mare și puternic, el a rămas în istorie ca un conducător infirm, din punct de vedere fizic, intelectual şi emoţional.

Charles s-a născut la Madrid, în 1661, ca fiu al regelui Filip al IV-lea al Spaniei și al reginei Mariei de Austria. Până în momentul morții sale, Filip al IV-lea a avut doar un singur fiu supravieţuitor: Charles. Din păcate, acesta s-a născut cu dizabilități fizice și mentale, si asta din cauza numeroaselor căsătorii incestuoase ale strămoșilor săi; astfel de relații erau frecvente în rândul regalităţii europene din secolul al 17-lea, iar casa regală spaniolă nu a făcut excepție.

Carol al II-lea a avut probleme de sănătate fizică şi mentală și a murit la vârsta de 38 de ani, doar cu cinci zile înainte de împlini 39 de ani. Aspectul cel mai interesant legat de moartea lui Carol al II-lea al Spaniei nu a fost criza politică care a declanşat-o în Spania (el neavând moştenitori direcţi), ci starea bizară a corpului său mort.

Spre sfârșitul vieții sale, sănătatea lui Charles a fost din ce în ce mai fragilă; el a devenit ciudat și hipersensibil. Se pare că, la un moment dat el a cerut ca scheletele familiei sale să fie exhumate pentru a le putea privi. După ce a murit la Madrid, pe 1 noiembrie 1700, medicul care a efectuat autopsia sa a declarat că trupul său nu conținea nicio singură picătură de sânge, iar inima lui era de mărimea unei bob de piper; plămânii erau corodaţi, intestinele stricate și gangrenoase; regele nu avea decât un singur testicul, negru ca şi cărbunele, iar capul lui era plin de apă.

Personajul ăsta mie mi se pare a fi mai degrabă un experiment nereuşit de hibrid extraterestru-om decât om în toată firea…

Orgoni Crystal