Misterioasele „dealuri de ciocolată” din Filipine cu formă perfect conică! Se spune că ele ar fi mici piramide care emit energie cosmică!


dealurile de ciocolataPutând fi găsite doar în Bohol, Filipine, „dealurile de ciocolată” reprezintă una din minunile naturale ale acestei lumi. Mai exact, există 1776 de dealuri, cu o formă perfect conică şi care arată ca şi cum ar fi făcute din ciocolată. Ele sunt răspândite pe o suprafață mai mare de 50 de kilometri pătrați, iar înălțimea lor medie variază între 30 şi 50 de metri, deși cel mai înalt deal depăşeşte 100 de metri înălțime.

Bohol este situat la 700 km sud de Manila, capitala statului Filipine. Dealurile de ciocolată sunt formate din calcar acoperit de iarbă, şi care se transformă în culoarea maro în timpul sezonului uscat de pe insulă.

Dealurile sunt extrem de vechi și sunt înconjurate de mituri și legende care explică existența dealurilor de ciocolată. Ele sunt considerate a fi la fel ca piramidele mici, care emit frecvențe de energie, şi care ar avea legătură cu stelele, planetele și energiile cosmice ale Universului.

Alte legende povestesc despre existenţa dealurilor de ciocolată astfel: doi giganți care se luptau între ei aruncau cu pietre, bolovani și nisip unul către celălalt. Luptele au durat zile întregi, epuizându-i pe cei doi giganți. După ce-au obosit, giganţii au uitat de lupta lor și au devenit prieteni, dar, când au plecat, au uitat să curețe mizeria făcută în timpul luptei lor… şi aşa au rămas dealurile de ciocolată pentru totdeauna.

Acestea sunt doar povești și nu trebuie să credem în ele. Cu toate acestea, adevărul este că nu putem explica exact originea dealurilor de ciocolată şi modul în care acestea s-au format. Ele constau din calcar și forma lor actuală ar putea fi un rezultat al milioanelor de ani de ploi care au erodat formaţiunile. Cu toate acestea, ele diferă fundamental de alte forme de acest tip, pentru că acestea nu au niciun sistem de peșteri și pasaje subterane, întâlnite de obicei în zonele calcaroase similare.

Alte teorii propun diverse explicații geologice pentru aceste structuri misterioase, ca de exemplu activitatea vulcanilor oceanici. O teorie recentă spune că este vorba de un vulcan străvechi care s-a distrus, iar bucăţi din el au fost dispersate asupra regiunii.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock