Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Acum 12 milioane de ani, extratereştrii sau o civilizaţie omenească necunoscută se plimbau cu vehicule de teren prin Turcia! Marcajele misterioase din Valea Frigiană!


phrygianvalley3Ideea că marcajele (petroglifele) misterioase găsite în întreaga lume au fost create de o civilizaţie extraterestră sau de o civilizaţie umană avansată din trecut nu reprezintă nimic nou pentru cei familiarizaţi cu un asemenea subiect. Chiar şi eu am vorbit despre acest subiect de mai multe ori pe acest site, iar cel mai recent articol este cel publicat luna trecută (Misterioasele Linii Sajama din Bolivia: ele sunt extrem de drepte şi pot fi văzute doar din avion! La ce serveau ele în antichitate? Ca ghidaj pentru aterizarea OZN-urilor extratereştrilor?) şi în care vorbeam despre „liniile Sajama” din Bolivia.

Acum, un geolog îndrăzneț și deschis la minte a făcut o declarație interesantă, spunând că marcajele misterioase din Valea Frigiană (Turcia) au fost create de o civilizație străveche care se folosea de vehicule gigantice de teren, în urmă cu milioane de ani! Vă daţi seama: ori este vorba de o civilizaţie extraterestră, ori de o străveche civilizaţie umană necunoscută.

„Putem presupune că vehiculele vechi pe roți au fost conduse pe pământ moale, poate pe o suprafață umedă”, a declarat dr. Alexander Koltypin, geolog şi director al Centrului de Cercetare Științifică de Științe ale Naturii de la Universitatea Internațională Independent-Ecologică din Moscova. „Astfel de cazuri sunt bine cunoscute eologilor, ca de exemplu urmele de dinozauri ce au fost păstrate în mod natural, într-un mod similar.” Dr. Koltypin tocmai s-a întors dintr-o excursie la un sit arheologic din Anatolia, împreună cu trei colegi.

Frigienii au reprezentat o civilizaţie antică în Turcia, căpătând importanță în secolul al VIII-lea î.Hr. Capitala lor a fost Gordium, aproximativ orașul actual Yassihuyuk, aflat la aproximativ 70 km sud-vest de Ankara. Frigienii au avut un stat funcțional, care este descris în 260 inscripții găsite de-a lungul regatului lor în Anatolia. Regele Midas este cel mai faimos rege al frigienilor, fiind descris în legendele grecești și surse asiriene. După înfrângerea sa în lupta de cimerienii, se spune că s-a sinucis prin consumul de sânge de taur.

Vechile urme sculptate în stratul de piatră al Văii Frigiene i-au uimit pe arheologi, aceştia neştiind ce explicații să dea cu privire la originea lor; explicaţiile au variat de la căruțe frigiene până la vehicule extraterestre antice.

Dr. Koltypin a descris urmele ca fiind „şanţuri pietrificate în depozitele stâncoase, realizate din cenuşă vulcanică compactată. Toate aceste zone pietroase sunt pline de şanţuri rămase cu milioane de ani în urmă …. nu vorbim de oameni aici. Avem de-a face cu un fel de vehicule de teren. Perechile de şanţuri trec unele peste altele din loc în loc, iar unele şanţuri sunt mai profunde decât altele.”

Vârsta şanţurilor, potrivit lui Dr. Koltypin, este cuprinsă între 12 și 14 de milioane de ani: „Ca şi geolog, pot să vă spun cu siguranță că vehicule de teren antediluviene (pre-biblice) au fost prezente prin Turcia acum 12-14 de milioane de ani.”

Geologul rus a mai spus: „Cred că vedem semnele civilizației care a existat înainte de crearea clasică a acestei lumi. Poate că creaturile dinaintea civilizației nu erau ca ființele umane moderne (…) Toate acestea dovedesc existența unor civilizații antice, care sunt adesea ignorate de oamenii de ştiinţă”.

Omul de ştiinţă rus a descoperit că adâncimea maximă al unui şanţ este de aproximativ 1 metru. Pe părțile laterale ale şanţurilor se pot observa zgârieturi orizontale, care se pare că au fost lăsate de capetele osiilor utilizate pentru roțile vechi ale unor vehicule. El a mai adăugat că distanța se potrivește foarte mult cu cea existentă între roțile de mașini moderne, dar şanţurile sunt prea adânci pentru a fi făcute de vehiculele de astăzi.

 


Lasă un comentariu