Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Raze misterioase din toată lumea apar în tot mai multe fotografii! Artefacte artificiale sau energii enigmatice din alte dimensiuni?


raza luminoasa 11Peste tot în lume, apar o mulţime de fotografii controversate, în care se observă mai multe lumini misterioase, tare ciudate. Ele se observă din ce în ce mai des, aşa că au apărut o serie de întrebări legitime.

Eu, personal, prima dată am observat aceste raze de lumină misterioase în mai multe fotografii luate deasupra piramidelor lumii, şi despre care am scris în acest articol: Energia misterioasă de deasupra piramidelor lumii se datorează unui nor energetic interstelar? Citez din articol:

24 iulie 2009…o zi obişnuită la piramida mayaşă de la Kukulkan… Deodată, turiştii care se aflau acolo începură să ţipe, de îndată ce piramida începu să se zguduie. Dar nu urmă vreun cutremur, ci o incredibilă rază de lumină se îndreptă din piramidă spre înaltul cerului. Fotografia de mai jos a fost făcută de un turist în faţa piramidei de la Kukulkan, folosindu-se de un iPhone. Se observă incredibila rază de energie ce iese din vârful piramidei. Unii specialişti au autentificat realitatea acestei poze.

raza-lumina-piramida-mayasa

La faimoasa piramidă aztecă a Lunii din Teotihuacan (Mexic), o mulţime de martori au observat şi au capturat pe film un vortex de energie, aşa cum puteţi vedea în fotografia de mai jos:

Piramida-Lunii-din-Teotihuacan1

Ulterior, pe Internet au fost uploadate mai multe fotografii în care se observă mai multe raze misterioase de lumină, care au o poziţie verticală. Iată două exemple mai jos:

masina raza luminoasa

raza luminoasa 10

Aşadar, ce-ar putea fi? Proiecţii virtuale ale proiectului secret american „Blue Beam”? Energii misterioase necunoscute? Dovezi ale existenţei unor fiinţe extraterestre din alte dimensiuni? Site-ul metabunk.org crede că a rezolvat acest mister. Fenomenul s-ar numi „Rolling Shutter Artifact” şi apare din cauza senzorilor CMOS din aparatele foto ale telefoanelor mobile care, atunci când ele fac poze în faţa unei lumini puternice, un artefact artificial este creat. Deci, nimic supranatural. Acest fenomen ar putea explica unele fotografii controversate, dar altele nu, ca de exemplu lumina misterioasă albastră în poza de la începutul articolului, care nu e ca o simplă bandă de lumină, ci variază şi ca dimensiune şi ca intensitate, deci exclus un artefact artificial!


Lasă un comentariu