O femeie din anul 2100 pretinde că este un călător în timp din viitor şi ne spune informaţii despre viitorul preşedinte al SUA


O femeie pe nume Mona susține că este călătoare în timp din anul 2100. Apex TV a postat un videoclip despre o femeie, identitatea ei fiind ascunsă, care susține că este călătoare în timp din viitor. Femeia a făcut niște declarații destul de șocante. Ea a susținut că guvernul Statelor Unite a angajat-o să călătorească la timp. Aparent, ea a fost trimisă în anii 1950 și 1980, dar ea nu a explicat de ce.

Potrivit Apex TV, femeia susţine că, chiar dacă făcea această presupusă călătorie în timp pentru guvern, ea nu primea salariu pentru serviciile sale. Mona a dezvăluit că, atunci când a primit o misiune, i-a s-a dat un sacou colorat; culoarea hainei scoate la iveală cât de multă putere avea călătorul în timp. Femeia fără nume a spus că cel mai ciudat lucru care i s-a întâmplat era că mulți dintre prietenii ei s-au sinucis, aparent pentru că ei nu au putut să facă față stresului implicat de această muncă.

„Mona” susține că mașinile zburătoare nu sunt folosite în viitor. Totuşi, ea se corectează, spunând că în Europa se foloseau vehicule zburătoare, dar în America se utilizau aceleași mașini pe care le folosim astăzi. În anul 2100, ea pretinde că autostrăzile vor avea panouri solare la marginile sale, care reîncarcă mașinile electrice în timpul mersului.

Cât îl priveşte pe președintele SUA din 2100, acesta are 65 de ani și este un om foarte bun, ajutând la rezolvarea unei crize din Asia și aducând pacea lumii. Mona a încheiat brusc videoclipul spunând că nu mai poate spune nimic, putându-şi risca propria siguranță.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO