Pentru prima dată în istorie, s-au publicat două imagini cu presupusul interior al unei nave spaţiale extraterestre


Imagini extraordinare au apărut pe Internet, ele prezentând ceea ce pare a fi un „extraterestru fotografiat într-o adevărată navă spațială zburătoare”. În imaginile alb-negru se poate vedea interiorul unui panou de comandă, scaune precum și alte obiecte. De asemenea, se poate vedea ceea ce pare a fi o fiinţă cu ochelari de soare despre care se spune că ar fi un „adevărat vizitator extraterestru”.

Aceste fotografii apar într-o carte ce urmează a fi publicată pe 1 februarie 2018 de către dr. Roberto Pinotti şi intitulată „Contacte OZN în Italia”. Fotografiile ciudate ar fi fost făcute de doi bărbaţi care pretind că ar fi fost primiţi în nava spaţială, care a aterizat în Francavillia, pe Coasta Adriatică.

Autorul cărţii spune: „Diametrul OZN-ului era de 24 de metri, iar cel al cabinei de control de 10 metri. Aceste fotografii rare și extraordinare, precum și cele două fotografii ale presupusului pilot extraterestru au fost publicate aici pentru prima dată. Este singurul caz pe care îl cunosc despre care se presupune că are fotografii din interiorul unui OZN”.

Evenimentele extraordinare s-ar fi desfășurat în octombrie 1957 în Italia, deci acum mai bine de 60 de ani, dar povestea nu a fost făcut-o niciodată publică până acum.

Dr. Roberto Pinotti a adăugat: „Aceste ființe ar fi construit baze subterane pe Pământ, iar în Italia cea mai importantă bază era situată în zona centrală a peninsulei, de-a lungul coastei Adriatice, nu departe de Pescara”. El mai susţine că acest contact cu extratereştrii ar fi durat circa 20 de ani.

Scepticii spun că imaginile sunt false, fiind „photoshopate”. Dar editorul cărţii, Phillip Mantle a adăugat: „Roberto Pinotti este principalul savant italian în ufologie, cu o diplomă în politică și sociologie la Universitatea din Florența. El este singurul fondator al centrului italian de ufologie – Centro Ufologico Nazionale, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase organizații de studiere a OZN-urilor”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk


Lasă un comentariu