Incredibil ce implanturi „extraterestre” a scos un doctor chirurg din mai mulţi pacienţi! Sunt compuse din metale sau elemente bizare şi nu au nici puncte de inserţie…


Roger K. Leir este un medic chirurg respectat din California. De-a lungul anilor, el s-a  interesat treptat de ufologie și a devenit membru al MUFON, participând la conferințe pe teme de extratereştri şi OZN-uri, dar ca şi hobby. Însă, în 1995, participând la o conferință, viața sa va fi schimbată pentru totdeauna. Acolo, medicului i s-a prezentat cazul unei femei care pretindea că a fost răpită de extratereștri. Iar radiografiile păreau să arate două mici obiecte metalice încorporate în corpul femeii.

Medicul i-a scos chirurgical obiectele misterioase; ele erau de origine metalică şi, atunci când au fost analizate de un laborator, s-a constatat că sunt compuse din aluminiu și dintr-un tip de fier care se găsește de obicei în meteoriţi. Nu s-au găsit urme de cicatrici care să arate un punct de inserţie şi nici ţesut inflamator sau reacţie de respingere a corpului la aceste obiecte străine. Cum au ajuns aceste obiecte acolo? Dr. Leir era nedumerit și, când a îndepărtat obiecte similare de la un al doilea pacient, a știut că se întâmplă ceva foarte ciudat. El a decis să-și dedice timpul studierii acestui fenomen bizar și va deschide o practică specială în acest scop, precum și o organizație de cercetare non-profit dedicată, numită A&S Research, angajând chiar un dentist, un radiolog și un chirurg general care să facă parte din echipa sa.

Potrivit dr. Leir, aceste implanturi sunt cu adevărat ciudate. Unele sunt compuse din metale sau elemente bizare, inclusiv metale rare ale pământului, cum ar fi U-236, care este un izotop al uraniului, precum și un element foarte rar cunoscut sub numele de Iridium, aliaje cu raporturi izotopice non-terestre care sugerează că au venit din spațiul cosmic, combinații ciudate de elemente și alte anomalii ciudate.

Implanturile metalice au structuri cristaline ciudate necunoscute și construcții avansate, cum ar fi nanotuburi de carbon, nanofibre de carbon, precum și un strat exterior uleios dur, care pare să împiedice corpul să le respingă. Implanturile au proprietăți magnetice neobișnuite, existând unii care pretind că ele emit unde radio de „frecvențe spațiale profunde” în banda FM, precum și câmpuri electromagnetice care depășesc 10 miligauss, unele implanturi continuând să transmită chiar și după îndepărtare.

Foto: Exemplu de implant extraterestru, extras de dr. Leir

Nu s-a descoperit vreun punct vizibil de intrare în corp și dr. Leir a susținut că aceste implanturi s-au mişcat uneori în timpul intervenției chirurgicale, ca și cum ar încerca să evite îndepărtarea. Implanturile au avut, de asemenea, o rezistență ridicată la tehnicile mecanice de tăiere, obligându-l pe dr. Leir să recurgă uneori la tăierea lor cu lasere.

Până la urmă, ce sunt aceste implanturi, la ce servesc ele şi cine le-a pus acolo?


Lasă un comentariu