Tatuajul, o odă adresată fiinţelor demonice? Tatuajul poate să vă altereze într-un fel ADN-ul şi deschide o poartă către iad în trupul vostru…


Imagine: freerangestock.com (Commons Creative – free)

Acest articol este important pentru a fi luat în considerare. Pentru cei dintre noi care sunt conștienţi de răul care se află pe pământ, vom vedea cultura noastră un pic diferit decât majoritatea. Noi recunoaștem toate modurile în care influența satanică se instalează în conștiința noastră: prin jocuri video violente; prin muzică rock cu versuri demonice; prin filme cu mesaj malefic. În urmă cu doar 20-40 de ani, ceea ce ar fi putut fi privit cu suspiciune de către o generație ceva mai profundă, acum este ușor de acceptat și de adoptat de către o societate mai umanistă” în care totul e permis, indiferent de consecinţe.

Una din practicile curente care au aspecte sataniste este şi tatuajul. Să fiu bineînţeles: tatuajele au existat şi există de multă vreme… nu e o invenţie actuală. Dar, în trecut, tatuajele aveau o anumită limită: nu depăşeau nivelul unui fluture sau a unei inimi pe umăr sau gleznă. Însă, acum tatuajele moderne ale unor oameni sau vedete acoperă tot braţul, tot pieptul, tot spatele şi aşa mai departe. Oare de ce? Este aceasta o metodă unică prin care această generație se exprimă? Sau ar putea fi ceva şi mai sinistru? Eu susțin acest ultim punct. Dar vreau să fie clar: nu cred toată lumea care ia decizia de a face un tatuaj sau mai multe, doreşte să aducă un omagiu diavolului sau vreunui spirit răuvoitor. Dimpotrivă cel care o face, habar nu are de implicațiile a ceea pare a fi „la modă”.

Cei mai mulți creștini sunt conștienți de fragmentul din Biblie: „Pentru morţi să nu vă faceţi tăieturi pe trupurile voastre, nici semne cu împunsături să nu faceţi pe voi. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru” (Levitic 19:28). Nu ați înțeles de ce Dumnezeu a dat această poruncă? Pentru ca oamenii să nu imite ritualurile şi ceremoniile păgâne, în care se făceau tatuaje în numele celor morţi, un sacrificiu pentru zeii lumii subterane, astfel încât prietenul sau ruda decedată să aibă sufletul „uşurat” în lumea de dincolo. De fapt, ritualul de tatuare a început ca un mijloc de a împăca și a potoli setea spiritelor demonice ale lui Satan.

Dar, de ce tatuajul este demonic şi contrar voinţei lui Dumnezeu? Să ne readucem aminte de 17:11 din acelaşi Levitic: „Pentru că viaţa a tot trupul este în sânge şi pe acesta vi l-am dat pentru jertfelnic, ca să vă curăţiri sufletele voastre, că sângele acesta curăţeşte sufletul”. În toată Biblia, se spune că sângele este important pentru Dumnezeu, pentru că sângele este viaţă. Iertarea o găsim doar prin sânge, prin sângele lui Iisus Hristos. Însă, sângele este important şi în ocultism, în sacrificiile ritualice, fiind privit ca o sursă de putere”.

Vă veţi întreba: ce-are a face sângele cu tatuajul? Răspunsul îl găsim în revista Rolling Stone” , în care se face o descriere a procesului de tatuare: Evan Seinfeld, basistul de Biohazard, se așează pe scaun, îşi oferă mâna și așteaptă ca sângerarea să înceapăInstrumentul bâzâie pe mâna lui Seinfeld, creând un fel de vibraţie de sânge și cerneală”.JeanChris Miller: Veţi vedea picături mici de sânge care apar din locul proaspăt tatuat… Odată ce se usucă, iar sângele încetează să se ridice la suprafaţă, artistul ar putea dori să facă câteva fotografii ale operei de artă”.

A-ţi tatua corpul înseamnă o invitare inconştientă a forţelor demonice să-ţi pătrundă în trup şi suflet… un fel de poartă deschisă în propriul corp către iad. Pe de altă parte, să nu uităm că Satana a fost întotdeauna obsedat de schimbarea ADN-ului omului, cel făcut după chipul lui Dumnezeu. Asta e ceea ce a încercat să facă în Grădina Edenului, ademenind-o pe Eva. În excelenta sa carte, Exogeneza: Transformarea bărbaților în monștri”, autorul Steve Quayle ni-l prezintă pe Matthew, un fost artist de tatuaj, care a devenit un adversar al modificării corpului. Iată propriile cuvinte ale lui Matthew, un fel avertisment pentru cei care aplaudă această artă a tatuajului: Cei mai mulți oameni nu știu, dar tatuajul este sistemul perfect pentru introducerea de materiale în corpul uman. Din acest punct de vedere, tatuajul este un fel de vaccin cu ADN schimbările sunt mutagenice”, ceea ce înseamnă că ADN-ul este alterat într-un anumit fel

De ce aţi dori să imitaţi ritualuri străvechi, prin care se încearcă comunicarea cu spiritele demoniceexpunând astfel sufletul influenței lor

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock