Mass-media oficială ne ameninţă din nou cu pericolul asteroizilor: un monstru spaţial s-ar putea ciocni cu Pământul până în 2020! V-am avertizat dinainte că asta se va întâmpla…


asteroizi 3Ziarul englezesc The Express ne ameninţă din nou cu distrugerea Pământului de către asteroizi, începând cu anul 2017, deci peste 3 ani. Citez mai întâi ştirea şi apoi o comentez:

O centură de asteroizi necunoscută anterior a fost localizată în spațiul cosmic, iar acum se îndreaptă spre partea noastră a sistemului solar. Oamenii de ştiinţă trag acum alarma că aceşti asteroizi ar putea bombarda Pământul în următorii 100 de ani. Previziunile terifiante au venit odată ce NASA a dezvăluit noi date cutremurătoare care arată că numai puţin de 400 de impacturi cu asteroizii sunt așteptaţi între 2017 și 2113, pe baza noilor date observaţionale ale obiectelor văzute în spațiu în ultimele 60 de zile.

Dar oamenii de ştiinţă au mai avertizatun „monstru” colosal se îndreaptă spre noi, existând ameninţarea unui mega asteroid care ar putea lovi Pământul în următorii 6 ani (adică în anul 2020). Această previziune a fost făcută de către profesorul Brian Cox, care spune că un asteroid de dimensiunile unui autobuz, numit 2014 CE, a venit la o distanţă de doar 61.637 km de Pământ, în luna martie 2014. El a mai spus că este doar o chestiune de timp înainte ca un asteroid suficient de maredistrugă rasa umană prin ciocnirea cu Pământul.

Aceste comete au un diametru de 200-300km şi sunt adevăraţi monștri care ar putea „mătura” Pământul, dacă am fi loviţi de aşa ceva.

P.S. Am impresia că aceste ştiri, apărute în masa-media oficială, sunt ca nişte teste sociale, pentru a vedea reacţia oamenilor la apariţia unei asemenea ameninţări grave. Sau, mai există posibilitatea ca guvernele lumii să ştie deja că nişte „monştri spaţiali” ne vor lovi Pământul şi atunci au dat drumul la ştire pentru a ne pregăti pentru dezastru. Interesant e alt fapt. Pe 14 august 2014, deci acum circa 3 săptămâni, scriam acest articol (Liderii lumii se pregătesc pentru un posibil impact nimicitor al unui asteroid cu Pământul! Ni se transmite un mesaj subliminal că trebuie să fim pregătiţi pentru acest eveniment cosmic!) în care vorbeam despre posibilitatea ca la nivel ONU s-ar putea crea o reţea internaţională de alertă a asteroizilor (International Asteroid Warning Network – IAWN), care să colecteze șianalizeze datele despre NEO (Near Earth Objects / Obiecte din Apropierea Pământului) și să ofere avertizări în timp util a autorităților naționale în cazul în care un potențial NEO ar amenința Pământul. Spuneam atunci următoarele: „Oficialii lumii, dar şi site-urile oficiale ale Ocultei Mondiale încearcă să ne transmită în mass-media idei că trebuie să fim pregătiţi pentru un viitor impact al unui corp ceresc cu Pământul. Ce se poate întâmpla? Vom fi bombardaţi de un asteroid în viitor? Se ştiu mai multe informaţii, dar deocamdată acestea ni se ascund?” Acum, odată cu această ştire de azi, frazele spuse atunci capătă mai mult sens!


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO