Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Medicii din Berlin au demonstrat că există viaţă după moarte? Chiar dacă ştirea ar fi o farsă, totuşi e adevărat că moartea nu există!


experientele din apropierea mortii 5O echipă de psihologi și medici ai Technische Universität din Berlin a anunțat că a dovedit prin experimentare clinică, existența unei forme de viață după moarte. Acest anunț uimitor se bazează pe concluziile unui studiu, folosind un nou tip de experienţe din apropierea morţii, supravegheate medical, care permit pacientilor sa fie morţi clinic aproape 20 de minute înainte de a fi readuşi la viață.

Acest proces controversat care a fost repetat pe 944 de voluntari timp de patru ani, necesită un amestec complex de medicamente, inclusiv epinefrină și dimetiltriptamină, permiţând organismului să supraviețuiască stării de moarte clinică și procesului de reanimare, fără a i se produce daune. Corpul subiectului a fost pus într-o stare temporară comatoasă indusă de un amestec de alte medicamente, care trebuiau să fie filtrate de ozon din sângele său, în timpul procesului de reanimare, 18 minute mai târziu.

Durata extrem de lungă a experimentului a fost doar recent posibilă prin dezvoltarea unei noi maşini de resuscitare cardiorespiratorie (CPR), denumită AutoPulse. Acest tip de echipament a fost deja folosit de-a lungul ultimilor ani, pentru a reanima oamenii care au fost morţi între 40 de minute şi o oră.

Echipa de oameni de ştiinţă condusă de Dr. Berthold Ackermann a monitorizat operațiunile și a sintetizat mărturiile subiecților. Deși există unele mici variații de la un individ la altul, toți subiecții au unele amintiri din perioada lor de moarte clinică, și o mare majoritate dintre ei a descris unele senzații foarte similare. Cele mai multe amintiri comune includ un sentiment de detașare de corp, de levitație, de pace totală, de siguranţă, căldură, experiența de dizolvare absolută, precum și prezența unei lumini copleșitoare.

Oamenii de ştiinţă spun că ei sunt conștienți de faptul că multe dintre concluziile lor ar putea șoca o mulțime de oameni, ca de exemplu faptul toate convingerile religioase ale subiecţilor pare să nu fi influenţat deloc senzațiile care au fost descrise la sfârșitul experimentului. Într-adevăr, printre voluntari s-au găsit mulţi membri creștini, musulmani, evrei, hinduși și atei.

„Ştiu că rezultatele noastre ar putea perturba credințele multor oameni, spune domnul Ackermann. Dar, într-un fel, am răspuns la una dintre cele mai mari întrebări din istoria omenirii. Sper că aceste persoane vor fi în stare să ne ierte. Da, există viață după moarte și se pare că acest lucru este valabil pentru toată lumea.

P.S. Bun, ca să fie clar pentru cititori… Articolul acesta a apărut pe site-ul Worldnewsdailyreport.com, site care recunoaşte că distribuie materiale false, totul reprezentând un fel de ironie. Dar, oricât s-ar dori, subiectul acesta nu poate fi luat în râs. Categoric că există viaţă după moartea corpului fizic, dar la alte dimensiuni. Am mai multe cărţi pe această temă, pe care le-am citit în ultima perioadă… voi încerca în viitor să prezint pe site mai multe articole cu demonstraţii ştiinţifice reale (inclusiv ale unor medici) care arată că „experienţele din apropierea morţii” sunt de fapt „experienţe din timpul morţii” şi că moartea creierului nu înseamnă şi moartea minţii.


Lasă un comentariu