O biofiziciană din Rusia crede că din 21-12-2012 ne-am mutat, fără să ne dăm seama, pe o altă planetă, iar acum suntem cu toţii…. extratereştri! Vai de capul nostru…

  •  
  •  
  •  
  •  

alta dimensiuneCe să spun de acest articol publicat acum o lună pe site-ul aktual24.ro? Să râd, să-l iau în serios? Să mă cutremur? Dar, haideţi să vedem mai întâi despre ce e vorba:

Un cunoscut biofizician din Rusia spune că în corpul oamenilor au avut loc transformări importante în ultimii doi ani, dar încă nu şi-au dat seama. Omul s-a transformat în extraterestru şi deja noi trăim pe altă planetă, conform biofizicianului rus, Valentina Mironova. Potrivit acesteia, care are o experienţă de 20 de ani la Centrul Cosmic al Rusiei, lumea noastră s-a schimbat fără să simţim. Acest lucru s-a întâmplat la momentul schimbării cuantice, pe care mulţi l-au desemnat ca fiind 21.12.2012.

„Atunci toţi au sărit în sus, spunând că nu s-a întâmplat nimic, dar evenimentul a avut loc de fapt, fără ca noi să simţim”, spune femeia. „Structura noastră biologică este deja alta, de aceea atât de multe medicamente nu mai au efect asupra noastră. Oricum, noi suntem acum extratereştri şi trăim pe altă planetă. Legile fizice care au dăinuit până în 2013, deodată au încetat să mai aibă efect, deoarece densitatea materiei a devenit alta”, a mai spus Mironova.

Ea mai aduce un argument în sprijinul afirmaţiilor sale, amintind cuvintele câtorva înţelepţi ai vremurilor străvechi care spuneau: „Va veni un timp când veţi vedea Galaxiile de Aur”. Telescopul german Spitzer a descoperit galaxii infraroşii care sunt de 60 de ori mai strălucitoare decât cele obişnuite. „În decembrie 2012, aceste galaxii nu se vedeau, iar în ianuarie 2013 au apărut pentru o zi. Sunt sau nu acolo?”, se întreabă rusoaica.

P.S. Oare ar trebui ca biofiziciana rusă să fie internată la spitalul de nebuni? Sau ar putea avea dreptate? Eu nu înţeleg totuşi un lucru din aceste afirmaţii: dacă ne-am mutat pe altă planetă, s-a mutat odată cu noi şi Soarele şi Luna şi celelalte astre pe care le vedem pe toiul nopţii? S-a mutat doar sistemul nostru solar? Sau s-a mutat întreaga galaxie Calea Lactee? Ori poate suntem în altă dimensiune? Şi atunci, mutatul pe altă planetă ar căpăta un cu tot alt sens. Sincer, aş vrea mai multe detalii de la doamna biofiziciană rusă…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner