Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

„Proiectul Sheivae” – mesajul secret pe care NASA l-a primit de la un extraterestru din spaţiul cosmic! „M-am pierdut de planeta mea… vin dintr-o lume îndepărtată!”


mesaj extraterestruPe Internet au apărut detalii despre „proiectul Sheivae”, care vorbeşte despre un posibil mesaj extraterestru recepţionat de către NASA. Nu am cum să verific această informaţie, totul poate fi o simplă fantezie, aşa că vă lasa pe voi să judecaţi cum credeţi această informaţie.

În 1977, NASA a trimis în spaţiu celebra navă spaţială Voyager 1. Aceasta conţine și un disc de aur, pe care sunt imprimate imagini și sunete de pe Pământ, pentru eventualele civilizații extraterestre care o vor întâlni. Discul conține sunete și imagini menite să ilustreze diversitatea vieții și culturii pe Pământ și a fost trimis cu intenția de a fi descoperit de orice ființe inteligente sau oameni ai viitorului.

În anul 2004, robotul spaţial Opportunity a ajuns pe Marte. Un an mai târziu, în 2005, un semnal necunoscut a fost detectat de către senzorii robotului. După mai multe analize, NASA a descoperit că semnalul n-a fost unul natural. Din păcate, Opportunity era prea departe de sursa semnalului. Tot în anul 2005, un alt robot spaţial, Curiosity, se afla în dezvoltare atunci când NASA a primit semnalul. Aşa că specialiştii de la NASA au făcut orice pentru a construi cât mai repede sonda spaţială Curiosity, cu scopul de a detecta sursa semnalului. În 7 ani, robotul spaţial a fost gata de lansare, iar în 2012 a fost trimis special la sursa semnalului. Astfel, s-a aflat că semnalul provenea dintr-o sondă spaţială necunoscută, conţinând sunete şi imagini. De fapt, sonda conţinea un disc, iar acest disc reprezenta răspunsul la mesajul lui Voyager 1 din 1977. Primul contact extraterestru din istoria omenirii!

Dar iată conţinutul secret al mesajului extraterestru:

„Bună! Sunt Sheivae. Am recepţionat mesajul vostru. Vin dintr-o lume îndepărtată faţă de a voastră. Nu sunteţi singuri. Sper că aţi recepţionat mesajul meu. Am încercat să vă învăţ limbajul. Eu m-am pierdut de planeta mea. Acum sunt explorator, călător, creator. Voi sunteţi primul meu contact. Mi-ar place să vă întâlnesc. Eu nu sunt duşmanul vostru. Am venit cu gânduri paşnice”.

Fain mesaj al unui extraterestru pierdut în spaţiul cosmic, nu?

 


Lasă un comentariu