Un important şef Google crede că viaţa continuă dincolo de moarte! Observatorul real trebuie să existe în afara spaţiului şi timpului…


Oamenii au fost mult timp fascinați de posibilitatea ca o parte esențială a identității noastre să continue chiar și după ce corpul nostru fizic moare. Au existat numeroase teorii prezentate de-a lungul anilor cu privire la modul în care acest lucru s-ar putea întâmpla.

Un fost şef executiv de la Google X, Mo Gawdat, a scris o carte interesantă – „Solve For Happy: Engineer Your Path to Joy” – în care a folosit modele științifice, inclusiv teoria relativității lui Einstein, pentru a explica de ce crede că viața continuă şi după moarte. El spune: „Relativitatea timpului înseamnă că tu și cu mine putem avea un concept de timp foarte diferit în funcție de viteza noastră, locația, punctul de vedere și diferiți alți parametri. Absența timpului absolut face ca fiecare dintre percepțiile noastre despre începutul și sfârșitul oricărui eveniment specific să fie diferite.” Domnul Gawdat a concluzionat că viața „nu respectă regulile și principiile lumii fizice pe care le observăm în existență”.

Fostul şef Google crede că „observatorul real trebuie să existe în afara limitelor spațiu-timp, ca parte a vieții care a precedat însuşi Universul (…) Sinele fizic este o iluzie, viața nu este corpul care este supus limitărilor de spațiu şi timp”.

Mo Gawdat a avut personal o experienţă în apropierea morţii, experienţă care i-a dat speranţă, pentru că au fost şi alte milioane de cazuri asemănătoare trăite de diferiţi oameni. „Au fost cazuri de oameni care au experimentat moartea și s-au întors, majoritatea spunând o poveste foarte pozitivă. Personal, am experimentat călătoria minunată a unei experiențe din apropierea morţii, în timpul unei operații. Am văzut acea lumină, m-am repezit într-un tunel și am găsit calmul și pacea atât de frecvente în experiențele din apropierea morţii. Ca să vă spun adevărul, a fost fabulos. A fost atât de bine, încât nu m-ar deranja să mai am o asemenea experienţă. Dar, până atunci, permiteți-mi să mă concentrez pe cealaltă stare inevitabilă – viața”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): express.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock