Uimitorul caz al lui Edward Austrian: soldatul mort în primul război mondial, dar reîncarnat 25 de ani mai târziu


Chiar dacă poveștile despre reîncarnare nu pot fi toate dovedite cu adevărat, unele dintre ele au elemente care sunt cu adevărat incredibile, mai ales atunci când poveștile provin de la copii prea mici pentru a avea cunoștințe prea multe despre lume.

În timpul celui de-al doilea război mondial, fiul Patriciei Austrian, Edward, avea o fobie faţă de zilele întunecate şi ploioase. Apoi, el a început să aibă o problemă în gât, plângându-se de dureri severe. Ori de câte ori băiatul avea o durere în gât, el spunea „că-l doare împuşcătura”.

Edward i-a povestit apoi mamei sale detalii despre viața sa anterioară în tranșee, în ceea ce părea a fi primul război mondial. El i-a spus mamei sale că în viaţa aceea a fost împușcat în gât și ucis.

La început, medicii nu au putut găsi o cauză pentru durerile de gât, îndepărtându-i băieţelului amigdalele ca o măsură de precauție. Un chist s-a dezvoltat în gât, iar medicii nu știau cum să-l trateze. Totuşi, de îndată ce Edward a fost determinat să le spună părinților săi și mai multe amănunte despre viața sa anterioară și să vorbească despre modul în care el a fost ucis, chistul a dispărut. Medicii lui Edward nu au aflat de ce chistul a dispărut…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock