Sub un tren de metrou din New York apare un imens craniu uman – simbolul morţii! În aceeaşi zi, o femeie a fost ucisă în metrou…


moartea sub metrou 1Moartea este inevitabilă și este cunoscută ca fiind una dintre cele mai mari temeri ale unui om. Să fim serioşi… cui nu-i frică de moarte?

Există credințe care spun că atunci când cineva este aproape de moarte, un anumit semn poate apare, iar cel ce-l vede va fi speriat cu adevărat. Fotografia din acest articol, care a devenit viral pe Internet, face parte din această categorie.

Un agent imobiliar din New York (SUA), pe nume Sean Futterman, a distribuit pe Internet o fotografie care a fost luată pe 23 martie 2015, în jurul orei 18. Imaginea înfiorătoare înfățișează trei copii care îşi pun viața în pericol grav, cocoţându-se în spatele unui tren de metrou din Manhattan. Nu numai Futterman a observat mesajul straniu din fundalul fotografiei, ci şi alţi oameni i-au avertizat pe copii să se dea jos din tren. Din păcate, copiii nu s-au deranjat să coboare din tren și doar au râs.

Futterman a pus fotografia pe Internet, iar marea majoritate spun la unison că este ceva ciudat cu fotografia. De ce mai exact? Sub trenul de metrou pare a se vedea un craniu mare, pe care unii îl consideră a fi „simbolul morţii”. Pentru a face fotografia chiar mai mult înfiorătoare, în aceeași zi în care a fost luată această imagine, o femeie a fost ucisă într-un metrou Manhattan.

Este fotografia semnul unei morţi iminente? Sau este doar o pareidolie?


Lasă un comentariu