Sub un tren de metrou din New York apare un imens craniu uman – simbolul morţii! În aceeaşi zi, o femeie a fost ucisă în metrou…

3.196 vizualizari

moartea sub metrou 1Moartea este inevitabilă și este cunoscută ca fiind una dintre cele mai mari temeri ale unui om. Să fim serioşi… cui nu-i frică de moarte?

Există credințe care spun că atunci când cineva este aproape de moarte, un anumit semn poate apare, iar cel ce-l vede va fi speriat cu adevărat. Fotografia din acest articol, care a devenit viral pe Internet, face parte din această categorie.

Un agent imobiliar din New York (SUA), pe nume Sean Futterman, a distribuit pe Internet o fotografie care a fost luată pe 23 martie 2015, în jurul orei 18. Imaginea înfiorătoare înfățișează trei copii care îşi pun viața în pericol grav, cocoţându-se în spatele unui tren de metrou din Manhattan. Nu numai Futterman a observat mesajul straniu din fundalul fotografiei, ci şi alţi oameni i-au avertizat pe copii să se dea jos din tren. Din păcate, copiii nu s-au deranjat să coboare din tren și doar au râs.

Futterman a pus fotografia pe Internet, iar marea majoritate spun la unison că este ceva ciudat cu fotografia. De ce mai exact? Sub trenul de metrou pare a se vedea un craniu mare, pe care unii îl consideră a fi „simbolul morţii”. Pentru a face fotografia chiar mai mult înfiorătoare, în aceeași zi în care a fost luată această imagine, o femeie a fost ucisă într-un metrou Manhattan.

Este fotografia semnul unei morţi iminente? Sau este doar o pareidolie?