E cam înfricoşător: ceea ce vedeţi înconjurat cu roşu în fotografie nu face parte din această lume!


Se spune că o imagine este cât o mie de cuvinte – şi acest lucru este adevărat. Însă, odată cu apariția fotografiei digitale și a manipulării digitale (Photoshop), niciodată nu putem fi cu adevărat siguri la ce ne uităm. Tehnologia noastră ne-a permis să arătăm orice vrem într-o fotografie, să inducem în eroare și să înșelăm.

Există însă fotografii mai vechi, care mai greu ar fi putut fi falsificate şi care arată că lumea paranormală există şi se află în universul nostru. De exemplu, observaţi această fotografie destul de înfiorătoare și mai puțin cunoscută a unei presupuse fantome.

Ea a fost realizată într-un cimitir, în anul 1947, de o doamnă pe nume Andrews. Femeia a făcut o poză cu mormântul fiicei sale moarte. Nimeni altcineva nu fusese acolo, şi totuși, după ce filmul foto a fost developat, pe fotografie a apărut ceea ce pare a fi un spectru de copil, așezat pe mormânt.

Povestea devine şi mai înfricoșătoare după ce doamna Andrews a susținut că acel spectru nu era fiica ei, habar neavând cine ar putea fi. Ceea ce înseamnă că, dacă este într-adevăr o fantomă, atunci pare a fi aceea a unui copil neidentificat, aflat într-unul din mormintele apropiate.

Copilul din fotografie nu a fost niciodată identificat și rămâne o fotografie destul de terifiantă…


Lasă un comentariu