O cititoare a site-ului „Secretele lui Lovendal” a fotografiat un „diavol de foc”. O fi iluzie optică?


Click pe IMAGINE pentru mărire

Redau emailul unei cititoare, care a trăit o întâmplare paranormală ciudată…vreau să-i mulţumesc pe această cale pentru relatarea făcută, dar şi pentru poza interesantă din stânga articolului!

Buna seara! Ma numesc *** si sunt pasionata de paranormal si tot ce tine de lucruri infricosatoare! Indragesc tare mult site ul dvs. si as dori sa povestesc si sa arat tuturor ceva bizar!

Intr o zi am decis impreuna cu sotul meu si cativa prieteni apropiati sa facem un mic gratar pe valea Sohodolului! Tinea de adrenalina si mult tupeu pentru ca era iarna si era foarte frig. Era intr o zi de duminica; pt noi o zi lucratoare pana in jurul orei 2! Am mers cu totii la cumparaturi si am plecat in goana cu masiniile pt ca de la ora 4 incepea sa se intunece! Am ajuns am facut focul, am facut poze, ne-am distrat, am mancat, dupa care am stat la lumina focului mai bine de o ora pt a ne incalzi si a povesti tot felul de lucruri amuzante! Dupa ce am ajuns acasa, m-am repezit la laptop sa vad pozele, ele find foarte amuzante…Am ramas groaznic surprinsa de o poza in care din foc rasarea ceva …Intr-un peisaj demn de filme horror a aparut un diavol din foc..Sunt convinsa ca nu voi mai pasi acele locuri indiferent cu cine as fi sau de numarul de persoane..in special noaptea…Multumesc!

P.S. Am rugămintea ca toţi cei care au de gând să comenteze cu răutate povestirea şi fotografia fetei să se abţină. Mulţumesc!


Lasă un comentariu