NASA şi Agenţia Spaţială Europeană au fotografiat două baze extraterestre pe Titan, satelitul lui Saturn! Reprezintă ele rămăşiţele unei vechi civilizaţii din sistemul nostru solar?


baza extraterestra pe Titan 1Sondele Cassini-Huygens au fost lansate de pe Pământ pe 15 octombrie 1997. Huygens s-a separat de Cassini pe 25 decembrie 2004 și a aterizat pe satelitul lui Saturn, Titan, pe 14 ianuarie 2005, în apropiere de regiunea Xanadu. Construită și operată de către Agenția Spațială Europeană (ESA) şi făcând parte a misiunii Cassini-Huygens, sonda Huygens a devenit prima navă spaţială care a ajuns pe Titan. Sonda a fost numită după astronomul olandez din secolul al 17-lea, Christiaan Huygens.

Site-ul UFO Sightings Daily.com a scris într-un articol extrem de recent despre existenţa a două baze extraterestre pe Titan, ce au fost fotografiate de Huygens pe satelitul lui Saturn. Citez din articol:

„M-am uitat prin fotografiile de pe satelitul lui Saturn, atunci când am dat peste zona de „aterizare” a probei Cassini-Huygens. Știam că orice loc de „aterizare” trebuia să aibă mare importanță pentru NASA pentru a trimite o sondă acolo şi apoi a o decola. Pe o fotografie a locului, care a fost apropiată, am găsit două structuri, fiecare având o mulțime de unghiuri drepte. Structura în fotografia de la începutul articolului pare a fi un bloc de 3-4 etaje; umbrele dezvăluie trei straturi, una deasupra celeilalte.

Proiectul Cassini-Huygens a fost o misiune comună între NASA și ESA; așadar, şi Agenția Spațială Europeană știe despre clădiri. Te face să te întrebi câte țări mai știu despre existența extratereştrilor. Misiunea Cassini se va încheia în 2017″.

P.S. Să fie vorba de rămăşiţele unei străvechi civilizaţii care a trăit odată în sistemul nostru solar?

baza extraterestra pe Titan 2


Lasă un comentariu