Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un gigantic OZN se poate observa într-o fotografie de pe Staţia Spaţială Internaţională! Să fie celebrul satelit „Black Knight”, vechi de 13.000 de ani!?


OZN imens 1De pe canalul de YouTube al utilizatorului thirdphaseofmoon descoperim un lucru extraordinar: o fotografie NASA din spaţiul cosmic asupra Pământului ne prezintă un imens OZN aflat deasupra zonei scandinave! Eu am rămas uimit după ce am observat acest videoclip. Haideţi mai întâi să vă citesc din descrierea videoclipului:

Fotografia 13 din 82 – Zona Scandinavă noaptea. Astronauţii aflaţi la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale au făcut această fotografie în sudul Scandinaviei, chiar înaintea nopţii de 3 aprilie 2015. Se observă o auroră verde la nord, întunecimea Mării Baltice (în dreapta jos), norii (dreapta sus) şi zăpada (în Norvegia), iluminată de Luna plină.

Se observă şi luminile oraşelor de pe malul coastelor din strâmtorile Skagerrak şi Kattegat, care separă Danemarca de vecinii săi la nord şi care duc către Marea Baltică. Cele mai mari lumini reprezintă capitalele Oslo (Norvegia) şi Copenhaga (Danemarca).

Dar, deasupra aurorei verzi se observă în mod clar un imens OZN, care are o formă extrem de ciudată!

Există însă şi sceptici care cred altceva, ca de exemplu, că acel „OZN” ar putea fi unul din panourile solare, o reflexie din interiorul staţiei spaţiale sau o parte din echipamentul ataşat staţiei spaţiale.

OZN imens 2

Dar, eu mă întreb, dacă cumva acest obiect nu este altceva decât celebrul satelit „Black Knight”, care ar supraveghea Pământul de 13.000 de ani (citiţi acest articol: E adevărat că misteriosul satelit “Black Knight” supraveghează Pământul de 13.000 de ani? Este el acelaşi cu “nava spaţială Pakal” a mayaşilor? De pe el a recepţionat Tesla în 1899 celebrele semnale radio spaţiale?).

 


Lasă un comentariu