Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Prea multe legende ale lumii vorbesc de dragoni, ca să le mai negăm existenţa! Sunt aceştia reptilienii de azi? Iată încă o legendă tulburătoare…


Se poate spune că, aproape sigur, în vechime au existat creaturi misterioase care putem să le asimilăm unor fiinţe extraterestre sau unor fiinţe interdimensionale. Să ne uităm doar la atâtea legende din lume care vorbesc de dragoni… sunt aceştia reptilienii din zilele noastre? Puteau oare să mintă atât de mult legendele? Eu nu cred…

Într-un manuscris celt datând din secolul al XII-lea, se povesteşte ceea ce i s-a întâmplat lui Lludd, rege al Bretaniei, atunci când a încercat să-i prindă pe dragonii pe care i-a văzut în luciul unui vas plin cu apă. Strigătul acestor dragoni era aşa de cum­plit, încât „bărbaţii se albeau la faţă şi îşi pierdeau pu­te­rile, femeile însărcinate avortau, băieţii şi fetele îşi pierdeau cunoştinţa, iar animalele, co­pacii, pă­mân­tul şi apele deveneau sterile”.

Aceşti dragoni reprezentau o ameninţare atât de mare pentru pământurile lui Lludd, încât acesta a fost constrâns să gă­sească o cale pentru a-i alun­ga. Sfătu­in­du-se cu fratele lui, regele Fran­ţei, acesta i-a spus că acei dragoni pu­teau fi făcuţi să apară în luciul unui vas cu hidromel şi puteau fi prinşi cu o bucată de mătase.

„Vei arunca mătasea peste ei”, i-a spus monarhul, „şi îi vei închide într-un cu­făr de piatră pe care trebuie apoi să-l îngropi în locul cel mai sigur al regatului tău”. Lludd a făcut întocmai, reuşind să-i prindă pe dragoni şi să-i închidă pentru totdeauna în capcana de piatră.


Lasă un comentariu