Profesorul de ocultism Scarlat Demetrescu răspunde la următoarele întrebări: „Cine suntem noi? De unde am venit pe această planetă?”

  •  
  •  
  •  
  •  

Foto: prelucrare proprie

Profesorul Scarlat Demetrescu, care s-a specializat în spiritism şi paranormal, în cărţile sale ne prezintă mai multe răspunsuri la următoarele întrebări: Cine suntem noi? De unde am venit pe această planetă? Iată câteva răspunsuri posibile:

* Spiritul, de orice grad, vine din Sfera Tatară. Materia care îi va servi drept pârghie sau formă spiritului, a fost trimisă din Sfera Mamară…

* Culoarea unui spirit este în legătură cu evoluția lui. Astfel, duhurile Pământului sunt de trei mari categorii: roșii, albastre și albe. Îngerii Pământului au o culoare albă aurie… Sunt alte planete unde spiritele oamenilor de acolo au alte culori decât cele de pe Pământ. Așa sunt unele planete pe care duhurile sunt verzi, albastre, violacee etc…

* Duhurile vin pe rând, în grupe foarte mari și se încarnează pe această planetă. În timp ce grupul își face evoluția, sosesc și semi-grupele. Grupul este o mare ceată de duhuri venite din alt sistem solar. Semi-grupele sunt asocieri de duhuri venite de pe altă planetă a acestui sistem solar.

* În afară de aceste două categorii, mai există o grupare. De fapt, ei vin direct de pe cea mai inferioară planetă a sistemului, deci, niciodată direct pe planeta noastră. Prin urmare, există un grup plecat de la centru – care sunt începătorii evoluției planetare. Al doilea grup sunt duhurile care evoluează din planetă în planetă, iar al treilea sunt acelea care vin din alte sisteme. Selecționarea lor se face de către îngerii solari, în numele Guvernatorului solar.

* Noi, cei albi, am fost repartizați de îngerii solari atunci când am venit din alt sistem pe această planetă. Duhurile albastre trebuie să-și facă școala rând pe rând pe toate planetele acestui sistem solar. Cele roșii, în masă, își fac școala numai pe anumite planete ale sistemului nostru.


  •  
  •  
  •  
  •