Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Fiinţe neumane au creat o bază într-un vârf de munte din Tibet, la care nimeni nu poate ajunge? O teorie controversată


Un videoclip bizar apărut pe Internet ne vorbeşte despre un muпte misterios din zona Tibetului, numit Gangkhar Puensum. Cu o înălţime de 7.570 de metri, acesta este cel mai înalt munte din lume care nu a putut fi escaladat până în prezent. Numele său înseamnă „Vârful Alb al celor Trei Frați Spirituali”. Gangkhar Puensum se află la granița dintre Bhutan și Tibet. Au existat patru expediții în încercarea de a escalada muntele, însă toate acestea au eşuat. În 1999, o expediție japoneză a urcat cu succes pe culmea Liankang Kangri, un vârf secundar de 7.535 de metri (nu un munte independent), separat de vârful principal printr-o creastă lungă de 2 kilometri spre nord-nord-vest.

Localnicii din Bhutan spun că fiinţe bizare au creat un fel de bază acolo, în zonă fiind văzute mai multe obiecte zburătoare neidentificate. Tot localnicii mai spun că acest munte nu va putea fi escaladat niciodată, pentru că fiinţele care locuiesc acolo nu sunt umane.

Mai mulţi martori susţin că în/din acest munte un disc zburător argintiu intră și iese foarte rapid, şi asta se întâmplă din 1998. De aceea, guvernul Bhutanului a decis să blocheze accesul la el, din anul 2003. Motivul principal pentru interzicerea alpinismului pe acest munte a fost acesta: „respect pentru credinţele spirituale locale”. Dar nu cumva guvernul doreşte să ascundă altceva mai grav?


Lasă un comentariu