O femeie şi-a prevestit moartea pe Facebook! Profeţia s-a adeverit 4 luni mai târziu, printr-un accident cumplit…


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) / prelucrare proprie

Un eveniment tragic şi dureros arată încă o dată că există lucruri pe care noi nu le înţelegem în acest Univers. De exemplu, puterea de a prevesti propria moarte. Asta ar însemna că evenimentele din viitor sunt „bătute în cuie” şi nu mai pot fi schimbate?

În noaptea de 13 spre 14 ianuarie 2020, un accident mortal de circulaţie a avut loc în apropriere de Lugoj. În accident, a murit Loredana, o tânără în vârstă de 26 de ani, care a pierdut controlul volanului pe DN 68A, iar autoturismul Ford Fiesta pe care-l conducea a ieşit în afara şoselei şi s-a răsturnat. Din păcate, tânăra nu purta centură de siguranţă, a fost aruncată pe geamul spart al portierei din dreapta, exact în direcţia în care se rostogolea autoturismul. Maşina a căzut pur şi simplu peste ea şi a strivit-o. Dumnezeu s-o ierte!

Dacă ne ducem pe pagina de Facebook a persoanei respective, găsim următoarea postare pe 4 octombrie 2019, cu 4 luni şi ceva înainte de accident: „Să așteptăm momentul. Credeți în Dumnezeu! El ne va duce în locul pe care îl merităm să fim. În cea mai simplă zi. Poate chiar atunci când ne așteptăm cel mai puțin.” O cumplire prevestire a propriei morţi…

Într-un articol din 2019 (Un tânăr „şi-a profeţit inconştient” pe Facebook propria moarte la Ştrandul din Iaşi – dovada că există ceva dincolo de înţelegerea noastră), vorbeam despre un subiect extrem de asemănător, faptul că un tânăr din Iaşi şi-a prevestit, la fel, propria moarte pe Facebook.

În urmă cu câteva zile înainte de moartea prin înecare, băiatul a postat pe Facebook o fotografie de la curs, însoţită de un mesaj macabru, profetic: „M-am născut învingător, mor învingător”. Parcă băiatul ştia că are să moară în curând! Cu câteva zile înainte de a muri, în septembrie 2015, poetul şi politicianul Corneliu Vadim Tudor scria o poezie, la fel de macabră şi de profetică – „Hai, Moarte, să bem o cafea”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock