FBI, CIA şi alte servicii secrete se folosesc adesea de mijloacele extrasenzoriale… prin proiectul secret Stargate!


vederea la distantaAfghanistan, noiembrie 2001. În timpul războiului contra talibanilor, unii ziarişti nord-americani au propus utilizarea mijloacelor extrasenzoriale pentru a afla locul în care se ascundea bin Laden. Alţii au susţinut că, atât în acest scop, cât şi pentru prevenirea unor viitoare atacuri teroriste, serviciile de spionaj se consultau cu cei înzestraţi psihic. Buchanan, Angela Thompson-Smith şi Prudence Calabrese, foşti membri ai proiectului secret Stargate, au afirmat că au fost contactaţi de FBI şi CIA. Inclusiv Uri Geller a susţinut că i s-a cerut ajutorul pentru găsirea şefului al-Qaeda.

Arma extrasenzorială se folosise deja în primul război din Golf, printre altele pentru a se încerca localizarea lansatoarelor mobile ale rachetelor Scud irakiene şi pentru a obţine informaţii despre Saddam. Încă de atunci s-a încercat asasinarea lui prin influenţă controlată de la distanţă, cum a denunţat un ziar din Baghdad. După mai mulţi ani, unul dintre militarii implicaţi a confirmat că se dăduse acest ordin, dar că paranormalii din armată au refuzat să-l execute şi s-au limitat să-i provoace o indispoziţie timp de o săptămână.

Toate acestea ar putea fi teoretic posibile, deoarece, timp de 23 de ani, diverse agenţii de spionaj nord-americane au finanţat cercetări ştiinţifice, efectuate la Institutul de Cercetări de la Stanford, privitoare la vederea la distanţă sau la capacitatea de a percepe orice loc îndepărtat. De asemenea, pentru că, de-a lungul a aproape două decenii, membrii unei unităţi militare depinzând de DIA (Agenţia de Spionaj a Armatei), antrenaţi pentru această tehnică de percepere extrasenzorială desfăşurată pe baza experimentelor amintite, au participat la numeroase misiuni secrete de la baza lor de operaţiuni din FortMeade.

În timpul acestora, încercau să detecteze de la distanţă caracteristicile sau amplasarea unor obiecte selecţionate de diferite servicii de spionaj. În unele situaţii, rezultatele au fost notabile, dar în altele nu au avut succes. Printre multe altele, au reuşit:

• Să descrie şi să schiţeze cu o precizie absolut tulburătoare complicate instalaţii secrete sovietice din Semipalatinsk, în 1974, deşi acest succes s-a datorat civililor cu înzestrări remarcabile Pat Price, unul dintre primii cu care a lucrat Institutul de Cercetări de la Stanford, căruia nu i s-au oferit decât coordonate geografice foarte precise şi i s-a cerut să deseneze ce vedea în acel loc. Coincidenţa între desenele acestuia şi imaginile captate de un satelit al CIA erau atât de uimitoare, încât s-a demarat o anchetă a Congresului pentru a se verifica dacă nu avusese loc o scurgere de informaţii privitoare la siguranţa naţională.

• Să localizeze un dispozitiv chinez pentru experienţe nucleare amplasat în deşertul Lop Nor, pe care Mei Riley l-a văzut de la distanţă în 1979.

• Să detecteze destul de amănunţit caracteristicile unui nou prototip de submarin sovietic uriaş, care se ascundea sub nişte instalaţii de la Severodvinsk. Atotputernicul Consiliul Naţional de Securitate al SUA a cerut ca acesta să fie pătruns cu ajutorul privirii psihice pentru a afla ce secrete ascundea. Fotografiile făcute prin satelit au permis confirmarea peste câteva luni a faptului că acest prototip corespundea cu un model ultrasecret, cunoscut sub denumirea de Typhoon şi ale cărui caracteristici exterioare coincideau în mod uimitor cu cele pe care le-au descris, în 1979, Gary Langford, Joe McMoneagle şi Ken Bell.

• Să se ştie despre existenţa plutoniului în Coreea de Nord, în 1994.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO