Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Cum arată fiinţele din alte lumi, de pe tărâmul Shambalei? Informaţii primite prin telepatie…


Un bărbat pretinde că a primit în astral, prin telepatie, următoarele informaţii despre alte fiinţe situate dincolo de lumea noastră. Eu vă prezint aceste informaţii, dar vă avertizez că depinde doar de voi să credei dacă ele sunt veritabile sau nu.

Iată posibilul răspuns primit de bărbat de la celelalte fiinţe:

* Noi nu comunicăm ca voi. Avem și noi limbaj de comunicare, dar acesta este total diferit. Trupurile noastre nu sunt din material grosier, adică nu au opacitatea formei voastre. Sunt mult mai ușoare, mai înalte și rezonează cu toată natura și cu tot ce ne înconjoară. Emitem anumite sunete pentru comunicare, dar pentru voi ar suna precum niște melodii cu o tonalitate înaltă.

* Corpurile noastre sunt mult mai înalte decât ale voastre, înălțimea medie, este echivalentul a 3 metri de la voi. Corpurile au construcție fluidică, adică sunt compuse din fluid-materie, care este mult mai ușor decât materia voastră.

* Ținutul în care locuim noi voi îl numiți Shambala. Este o denumire dată de voi.

* Bărbatul este mai înalt, în general are peste trei metri, iar ocupațiile lui de bază sunt în special cele care implică un consum mai mare de energie. El are o construcție mai robustă și nu se ocupă de administrație. Femeile se ocupă de conducere.

* Pe ansamblu corpurile noastre se aseamănă, dar nu avem aceleași organe ca ale voastre. Unele sunt mult diminuate, iar altele mai dezvoltate. Pentru a înțelege mai bine să-ți dau un mic exemplu. Stomacul nostru este mult mai mic și nu avem așa de multe intestine, care să dizolve mâncarea și să o transporte până la eliminarea ei din organism. Ficatul, de asemenea, are o formă cu mult mai mică. Organele noastre predominante sunt inima și aparatul respirator. Acesta din urmă are și marele rol de a ajuta la articularea cuvintelor- sunete.


Lasă un comentariu