Străvechi nanostructuri misterioase descoperite în Munţii Ural! Cine le-a creat acum 300.000 de ani?


În 1991, când o echipă de arheologi desfășura o cercetare geologică a extracției aurului în Munții Ural din Rusia, şocul cel mai mare a fost să se descopere numeroase obiecte microscopice ciudate și misterioase, lângă malul râurilor Kozhim, Narada și Balbanyu – nişte „nano-structuri” de dincolo de timp.

Se crede că structurile minuscule ar fi fost produsele unei civilizații extrem de străvechi, care se presupune că era capabilă să dezvolte nanotehnologia cu aproximativ 300.000 de ani în urmă. Nano-piesele ciudate sunt bobine de metal şi spirale, piesele fiind încorporate într-o rocă veche de 100.000 de ani.

Vârsta acestor nanostructuri misterioase le-a plasat pe lista „Artefactelor din alte lumi” (OOPArt), dat fiind faptul că cercetătorii le estimează la 300.000 de ani. Un OOPArt este un obiect unic și puțin înțeles, găsit în înregistrările istorice, arheologice sau paleontologice care se încadrează în categoria „anormală”. Aceste obiecte au fost găsite acolo unde nu ar trebui să fie, provocând înțelegerea convențională a istoriei.

Deși cercetătorii au tras întotdeauna o concluzie simplă și rațională asupra acestor artefacte ciudate, mulți cred că OOPArt-urile pot chiar să dezvăluie că umanitatea avea un alt grad de civilizație sau sofisticare decât cel descris și înțeles de mediul academic. Unii chiar cred că ființele inteligente extraterestre sunt motivul din spatele existenței OOPArt-urilor. Până în prezent, cercetătorii au descoperit zeci de astfel de OOPArt-uri, inclusiv Mecanismul Antikythera, Giulgiul din Torino, Bateria de la Baghdad, Pasărea Sakkara, Sferele de piatră din Costa Rica, Ciocanul londonez, Liniile Nazca și multe altele.

Academia Rusă de Științe din Syktyvkar a efectuat mai multe teste pe aceste nano-obiecte misterioase găsite în Munţii Ural, iar rezultatele au fost destul de interesante, deoarece s-a descoperit că cele mai mari piese sunt făcute din cupru pur. În timp ce cele mai mici dintre obiecte sunt realizate din wolfram și molibden, metale folosite în nave spațiale și rachete, care au o capacitate mare de a rezista la temperaturi ridicate. Mai târziu, aceste materiale ciudate au fost supuse unor cercetări ample în centre din Helsinki, St. Petersburg și Moscova, pentru a se afla mai multe despre originile și compozițiile lor. Acum, oamenilor de știință le este clar că metalele nu sunt naturale, ci sunt componente care au o origine tehnologică artificială, cu alte cuvinte, au fost fabricate!

La început, a existat o speculație că structurile de dimensiuni macro și nano sunt părți care au căzut din rachete, de la un loc de lansare din Plesetsk. Dar un raport din 1996 a exclus această posibilitate, spunând că aceste structuri au fost găsite la o adâncime prea mare.

Teoreticienii astronauților antici cred că situl Munților Ural, de unde au fost descoperite nanostructurile ciudate, reprezintă dovada unei prezențe extraterestre pe Terra, cu sute de mii de ani în urmă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO