Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

60 de cuburi misterioase, cu inscripţii şi simboluri necunoscute, au fost descoperite de un pescar


Un pescar a fost foarte surprins atunci când a descoperit accidental 60 de cuburi misterioase, acoperite cu inscripții și simboluri necunoscute. Will Read se afla cu cei doi fii ai săi la pescuit, într-un râu din Coventry, Marea Britanie, atunci când a făcut această descoperire uimitoare. Cum au ajuns toate aceste cuburi în râu? Care este sensul inscripțiilor și simbolurilor? Ce vechime au aceste obiecte ciudate? Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care Reed încearcă să le desluşească.

Reed nu vrea să dezvăluie locația exactă unde a găsit cuburile, dar, când a revenit la fața locului a găsit și o monedă de argint acolo.

Bărbatul povesteşte că se afla la pescuit, când a observat obiectele enigmatice. Prima impresie a bărbatului a fost aceea că aceste cuburi sunt conectate la un ritual de rugăciune mistică hindusă. Dornic să afle mai multe despre obiectele curioase, Reed a postat imagini pe Facebook cu aceste cuburi. De acolo, el a aflat că ele sunt de origine indiană și prezintă incantații pentru rugăciuni care au efect atunci când sunt aruncate într-o apă curgătoare.

Cu excepţia unei feţe, toate cuburile sunt identice, posibil pentru că ele conțin o formulă numerică pentru a invoca protecția lui Rahu, care, conform hinduşilor, este o planetă cu puteri asemănătoare lui Dumnezeu. Astfel, Rahu ne-ar putea apăra de hoţi, de magii, de şerpi, de otravă şi de temniţe.