Un ou absolut ciudat


ou79Un fermier din Marea Britanie a pus la fiert un ou din producţia proprie pentru a‑l servi la micul dejun, iar când l‑a desfăcut a descoperit în interior un alt ou dezvoltat perfect, notează The Telegraph.

Jeff Taylor, în vîrstă de 40 ani, din oraşul Ross‑on‑Wye, situat în comitatul Herefordshire, a fost extrem de surprins când a descoperit un ou intact în interiorul altuia de aproximativ 10 centimetri. „Sunt fermier de foarte mulţi ani, dar nu am văzut niciodată aşa ceva şi nici nu am auzit pe cineva vorbind despre asta. Ambele ouă erau perfecte formate. Am mai văzut ouă cu două gălbenuşuri, dar niciodată un ou întreg în interiorul altuia. Am căutat pe Internet şi am aflat că în Japonia a fost descoperit ultima dată un ou mic în interiorul altuia mai mare”, a povestit Jeff Taylor.

Douglas Russell, de la Muzeul Naţional de Istorie din Marea Britanie, a declarat că fenomenul este unul extrem de rar. „În calitate de custode al Muzeul Naţional de Istorie am venit în contact cu multe obiecte ciudate, inclusiv cu exemplare deosebite de ouă. Ouăle duble sunt foarte rar întâlnite. Una dintre teoriile care încearcă să explice fenomenul susţine că responsabilă pentru apariţia acestuia este funcţionarea defectuoasă a acţiunii musculare ritmice normale, sau peristaltism, care conduce un ou aflat în faza de dezvoltare către oviduct”, a afirmat Russell.

Sursa: www.evz.ro

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock