Un pensionar american de 74 de ani locuiește într-un avion Boeing parcat pe proprietatea sa!


La începutul anilor ’70, Bruce Campbell era un simplu bărbat care şi-a achiziţionat 10 acri de teren în Hillsboro, o suburbie a Portland, Oregon (SUA). Ei bine, pe acel teren, bărbatul şi-a instalat un ditamai avion în care şi locuieşte! El este inginer electrician pensionat, are 74 de ani, și Bo

Visul său de a locui într-un avion a început când bărbatul avea 15 ani. În 1999, Campbell s-a hotărât să-şi pună planul în aplicare, însă nu avea nicio idee cum să procedeze, așa că a angajat o companie pentru a-i găsi un avion. După luni de căutare, compania i-a găsit lui Campbell un avion Boeing 727, de 200 de pasageri, care a fost găsit în Grecia, dar care făcea parte şi din istoria Americii, într-un fel. Avionul a fost folosit pentru a transporta rămășițele proprietarului companiei aeriene, Aristotel Onassis, în 1975. În momentul morţii sale, magnatul grec de transport maritim era căsătorit cu fosta primă doamnă a Americii, Jacqueline Kennedy Onassis.

Campbell a plătit 100.000 de dolari pentru Boeing, iar avionul a fost transportat din Grecia în Oregon. Odată ce aeronava a fost gata, a fost remorcată pe terenul lui Campbell pe străzile din centrul orașului Hillsboro. Au fost îndepărtate motoarele și alte elemente care fac ca avionul să nu mai poată zbura niciodată. A costat în total 120.000 de dolari. Campbell a mai cheltuit în jur de 15.000 de dolari, iar în 2 ani şi-a transformat avionul într-o casă. Campbell a adăugat un duș, o chiuvetă, o mașină de spălat, un frigider, precum şi alte elemente. Lângă zona de bucătărie, Campbell are o canapea, care îi servește drept zonă de dormit. Cheltuielile sale lunare sunt de 370 de dolari pe lună, care includ 220 de dolari pe lună în impozite pe proprietate și între 100 și 250 de dolari pe lună pentru electricitate.

Acum, Campbell își petrece timpul restaurând sisteme computerizate vechi, reparând diferite sisteme electrice în avion și lăsând oamenii să vină și să-i viziteze aeronava. Pentru că își împarte timpul între SUA și Japonia, speranța lui este să aibă într-o zi și un avion-casă şi acolo.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO